Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарько, Володимир Віталійович-
dc.contributor.authorKharko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-10-09T06:46:15Z-
dc.date.available2025-10-09T06:46:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХарько В.В. Особливості формування урожаю озимої пшениці залежно від строків внесення азотних добрив в умовах НВЦ БНАУ: Кваліфікаційна робота магістра / БНАУ; Наук. кер. М.В. Остренко. - Біла Церква, 2024. - 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14825-
dc.descriptionThe study examines the most optimal timing for applying nitrogen fertilizers to winter wheat and the feasibility of applying nitrogen fertilizers to fall crops, and compares the effectiveness of spring nitrogen application timing.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено найбільш оптимальні строки внесення азотних добрив під озиму пшеницю та доцільність застосування азотних добрив під зяб, проведено порівняння ефективності весняних строків внесення азоту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectдобриваuk_UA
dc.subjectmineral fertilizersuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectазотuk_UA
dc.subjectnitrogenuk_UA
dc.subjectфосфорuk_UA
dc.subjectphosphorusuk_UA
dc.subjectкалійuk_UA
dc.subjectpotassiumuk_UA
dc.subjectґрунтuk_UA
dc.subjectsoiluk_UA
dc.titleОсобливості формування урожаю озимої пшениці залежно від строків внесення азотних добрив в умовах НВЦ БНАУuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of winter wheat yield formation depending on the timing of nitrogen fertilizer application under the conditions of the BNAU Research and Educational Centeruk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc633.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна Харько.pdf386,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.