Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14801
Назва: Аналіз та удосконалення технології сухих сумішей для м'якого морозива
Інші назви: Analysis and improvement of the technology of dry mixes for soft ice cream
Автори: Поліщук, Світлана Анатлоіївна
Polishchuk, Svitlana
Ключові слова: технології;technologies;сухі суміші;dry mixtures;виробництво;production;м'яке морозиво;soft ice cream;молочна продукція;dairy products
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Поліщук С.А. Аналіз та удосконалення технології сухих сумішей для м'якого морозива: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Ю.О. Шурчкова - Біла Церква, 2024. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена вивченню процесів технологічного виробництва сухих сумішей для м'якого морозива з подальшим їх удосконаленням. Для успішного виконання поставленого завдання було проведено ряд досліджень: аналіз сировини за фізичними, хімічними, мікробіологічними та органолептичними показниками. Також ретельно було досліджено технологічні процеси виробництва молочної продукції, вивчено план розвитку і фінансову частину підприємства. Внаслідок цього було запропоновано технологічні рішення для покращення якості продукції та ефективності виробництва, що відповідають стандартам якості та безпеки. А також заходи безпечності та нешкідливості технологічних процесів. Були проаналізовані фактори, що впливають на економічну ефективність підприємства та представлені методи оптимізації та удосконалення задля їх підвищення. Для удосконалення виробництва сухих сумішей для м'якого морозива в умовах були розроблені організаційні рішення підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку продуктів харчування. Кваліфікаційна робота магістра містить 50 сторінок, 8 таблиць, 2 рисунки, список використаних джерел із 35 найменування.
Опис: The qualification work is dedicated to the study of technological production processes of dry mixes for soft ice cream with their further improvement. A number of studies were conducted for the successful completion of the task: analysis of raw materials according to physical, chemical, microbiological and organoleptic parameters. The technological processes of dairy production were also carefully studied, the development plan and the financial part of the enterprise were studied. As a result, technological solutions were proposed to improve product quality and production efficiency that meet quality and safety standards. As well as measures of safety and harmlessness of technological processes. Factors affecting the economic efficiency of the enterprise were analyzed and methods of optimization and improvement were presented to increase them. To improve the production of dry mixes for soft ice cream in the conditions, organizational solutions were developed to increase the competitiveness of the enterprise in the food market. Adherence to standards at all stages of the production process guarantees obtaining a high-quality product, safe for consumers, with satisfactory organoleptic, physico-chemical and microbiological characteristics. The master's qualification work contains 51 pages, 8 tables, figures, a list of used sources 35 from the name of 2 appendices
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14801
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук _merged (1).pdf862,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.