Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14620
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва напівфабрикатів у тістовій оболонці
Інші назви: Analysis and improvement of the production technology of semi-finished products in the dough shell
Автори: Бойко, Валерія Ярославівна
Boyko, Valeria
Ключові слова: технологічна схема;technological scheme;пельмені;dumplings;напівфабрикати в тістовій оболонці;semi-finished products in a dough shell;сировина;raw materials;борошно;flour;м'ясо;meat;продуктовий розрахунок;product calculation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Бойко В. Я. Аналіз та удосконалення технології виробництва напівфабрикатів у тістовій оболонці: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. - Біла Церква, 2024. - 43 с.
Короткий огляд (реферат): Пельмені є одним з найпопулярніших і найулюбленіших страв у багатьох країнах світу, зокрема в Україні. Ця страва має давню історію і відрізняється своєю універсальністю, простотою приготування і багатством смакових варіацій. Від традиційних домашніх рецептів до промислового виробництва, пельмені залишаються незмінно затребуваними завдяки своїй доступності та поживній цінності. Технологія виготовлення пельменів є ретельно спланованим процесом, який включає підготовку високоякісної сировини, точне виконання рецептури, використання сучасного автоматизованого обладнання, суворий контроль якості та безпеки на всіх етапах виробництва, а також заходи щодо зменшення екологічного впливу. Виконання цих вимог забезпечує виробництво високоякісного продукту, який відповідає сучасним вимогам ринку та споживачів. Структура та обсяг роботи. Дипломна робота складається із слідуючих розділів: вступу, технологічної частини, контролю безпечності й якості виробництва пельменів, екологізації виробничих процесів, економічної частини, висновків, списку використаної літератури. Робота викладена на 46 сторінках комп’ютерного тексту, містить 7 таблиць. Список літератури включає 37 джерел.
Опис: Dumplings are one of the most popular and favorite dishes in many countries of the world, in particular in Ukraine. This dish has a long history and is distinguished by its versatility, ease of preparation and a wealth of taste variations. From traditional home recipes to industrial production, dumplings remain in constant demand due to their affordability and nutritional value. The technology of making dumplings is a carefully planned process that includes the preparation of high-quality raw materials, accurate recipe execution, the use of modern automated equipment, strict quality and safety control at all stages of production, as well as measures to reduce environmental impact. Fulfillment of these requirements ensures the production of a high quality product that meets the modern requirements of the market and consumers. Structure and scope of work. The thesis consists of the following sections: introduction, technological part, safety and quality control of dumpling production, environmentalization of production processes, economic part, conclusions, list of used literature. The work is presented on 46 pages of computer text, contains 7 tables. The list of references includes 37 sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14620
УДК: 637.521.44
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко В.Я..pdf789,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.