Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14571
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерещенко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorTereshchenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-09-10T08:07:49Z-
dc.date.available2025-09-10T08:07:49Z-
dc.date.issued2024-05-14-
dc.identifier.citationТерещенко Т. М. Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» та його переробки в ПАТ «Канівський маслосирзавод: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник О. М. Титарьова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14571-
dc.descriptionIn the course of writing the qualifying graduation thesis, the main technological operations and economic indicators of the limited liability company "Ostrijkivske" were investigated. The conditions of keeping dairy and dry cows, their diets, the technology of feeding and watering, milking and manure removal are described and analyzed in detail. In the course of the analysis, it was determined that the animals are kept in comfortable conditions, under a favorable microclimate, provided with complete feed mixtures, the nutrition of which ensures high daily milk yield. It was established that the productivity of cows goes far beyond the average values, because last year the productivity of cows in the farm exceeded the value of 11,800 kg of milk per head. The example of the farm can be adopted by other dairy farms of all forms of management.uk_UA
dc.description.abstractУ ході написання кваліфікаційної випускної роботи було досліджено основні технологічні операції та господарські показники Товариства з обмеженою відповідальністю «Острійківське». Детально описано та проаналізовано умови утримання дійних та сухостійних корів, їх раціони, технологію годівлі та напування, доїння та прибирання гною. У ході аналізу було визначено, що тварин утримують в комфортних умовах, за сприятливого мікроклімату, забезпечують повноцінними кормосумішами, поживність яких забезпечує високі добові надої. Встановлено, що продуктивність корів виходить далеко за межі середніх значень, адже за минулий рік продуктивність корів у господарстві перевищила значення 11800 кг молока на голову. Приклад господарства можуть брати на озброєння інші молочнотоварні ферми усіх форм господарювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectтвердий сичужний сирuk_UA
dc.subjecthard rennet cheeseuk_UA
dc.subjectдійні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» та його переробки в ПАТ «Канівський маслосирзаводuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production at "Ostrііkivske" LLC and its processing at PJSC "Kanivskyi maslosyrzavoduk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Tereshchenko Tetiana.pdf470,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.