Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorSlusarenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2025-07-09T12:51:29Z-
dc.date.available2025-07-09T12:51:29Z-
dc.date.issued2025-07-
dc.identifier.citationСлюсаренко Н. С. Удосконалення бізнес-процесів підприємства (за матеріалами мережі «Egastronom»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Гринчук Ю.С., професор. Біла Церква, 2025. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14363-
dc.descriptionThe theoretical foundations for improving business processes in the field of retail trade have been investigated, practical tips for optimizing key business processes in the Egastronom stores were developed. The current business processes of the Egastronom stores network, in particular in the management of inventory, logistics, interaction with suppliers and customer service, are analyzed. Problem zones that affect the overall efficiency of the trading network. The essence and classification of business processes in the field of retail trade, taking into account their features, is substantiated. The expediency of optimization of key processes through the introduction of modern technologies and reengineering has been proven.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено теоретичні засади вдосконалення бізнес-процесів у сфері роздрібної торгівлі, розроблено практичні поради щодо оптимізації ключових бізнес-процесів у мережі магазинів «Egastronom». Проаналізовано поточні бізнес-процеси мережі магазинів «Egastronom», зокрема в управлінні товарними запасами, логістиці, взаємодії з постачальниками та обслуговуванні клієнтів. Виокремлено проблемні зони, що впливають на загальну ефективність діяльності торговельної мережі. Обґрунтовано сутність та класифікацію бізнес-процесів у сфері роздрібної торгівлі з урахуванням їх особливостей. Доведено доцільність оптимізації ключових процесів через впровадження сучасних технологій і реінжиніринг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбізнес-процеси, роздрібна торгівля, оптимізація, реінжиніринг, ефективність, «Egastronom»uk_UA
dc.subjectbusiness processes, retail, optimization, reengineering, efficiency, «Egastronom»uk_UA
dc.titleУдосконалення бізнес-процесів підприємства (за матеріалами мережі «Egastronom»)uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the enterprise business processes (based on the materials of “Egastronom”company)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc330.33:658.11uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко Наталія менеджмент.pdf879,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.