Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13845
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвин, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorLytvyn, Anna-
dc.date.accessioned2025-03-27T09:45:28Z-
dc.date.available2025-03-27T09:45:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛитвин А.С. Особливості харчування коропа лускатого за напівінтенсивної технології вирощування у фермерських господарствах: кваліфікаційна робота бакалавра, факультет екологічний: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / А.С. Литвин; кер. А.О. Слюсаренко. – Біла Церква: БНАУ, 2024. – 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13845-
dc.descriptionBased on hydrochemical indicators, the experimental reservoir can be assessed as suitable for fish farming. The natural food supply of the reservoir was typical for reservoirs in this region. Phytoplankton was represented by green, blue-green and diatom algae and had average seasonal with the greatest development in the summer months. The composition of zooplankton was dominated by cladocerans. According to quantitative characteristics, the average seasonal indicators of zooplankton in the experimental pond, where fish were reared using semi-intensive technology, amounted to 281.32 thousand. ind./m3, and according to quality indicators – 5.25 g/m3. Zoobenthos in the reservoir was represented mainly by representatives of the Chironomidae family. During semi-intensive rearing, a significant portion of the carp feed consisted of detritus, chironomid larvae and pupae, and artificial food. The production of oligochaetes was almost not used by carp during the growing season. Particles of Zooplankton and Phytoplankton and macrophytes in the consumption of scaly carp were in insignificant quantities.uk_UA
dc.description.abstractЗа гідрохімічними показниками дослідну водойму можна оцінити як придатну для риборозведення. Природна кормова база водойми була характерною для водойм даного регіону. Фітопланктон був представлений зеленими, синьозеленими та діатомовими водоростями із найбільшим розвитком у літні місяці. У складі зоопланктону переважали гіллястовусі ракоподібні. За кількісними характеристиками середньосезонні показники зоопланктону у дослідному ставу, де вирощування риби проводили за напівінтенсивною технологією становили 281,32тис. екз./м3, а за якісними показниками –5,25г/м3. Зообентос у водоймі був представлений переважно представниками родини Chironomidae. За напівінтенсивного вирощування у складі кормової грудки коропа вагома частка припадала на детрит, личинки та лялечки хірономід та штучні корми. Продукція олігохет протягом вегетаційного сезону коропом майже не використовувалась. Частки Zooplankton та Phytoplankton та макрофітів у споживанні коропа лускатого були у незначних кількостях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectставuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectприродна кормова базаuk_UA
dc.subjectфітопланктонuk_UA
dc.subjectзоопланктонuk_UA
dc.subjectзообентосuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectкишківникuk_UA
dc.subjectличинки та лялечки хірономідuk_UA
dc.subjectдетритuk_UA
dc.subjectмакрофітиuk_UA
dc.subjectштучні кормиuk_UA
dc.subjectponduk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectnatural food supplyuk_UA
dc.subjectphytoplanktonuk_UA
dc.subjectzooplanktonuk_UA
dc.subjectzoobenthosuk_UA
dc.subjectcarpuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectintestinesuk_UA
dc.subjectchironomid larvae and pupaeuk_UA
dc.subjectdetritusuk_UA
dc.subjectmacrophytesuk_UA
dc.subjectartificial fooduk_UA
dc.titleОсобливості харчування коропа лускатого за напівінтенсивної технології вирощування у фермерських господарствахuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of nutrition of scaly carp under semi-intensive cultivation technology in farmsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc639uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_kharchuvannia.pdf588,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.