Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13777
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пількевич, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Pilkevich, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-19T12:56:53Z | - |
dc.date.available | 2025-03-19T12:56:53Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Пількевич М. М. Сучасний стан Світового рибного промислу: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Наук. кер. Л. М. Гейко, доцент.- Біла Церква, 2024.- 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13777 | - |
dc.description | The purpose of the study is to find promising ways to develop world fisheries at the present stage, as well as to study the global market for fish and fish products. The qualification work uses the analysis of literature sources on the subject, mathematical processing and systematization of static data, generalization of scientific, theoretical and experimental data. The study of qualitatively new approaches to improving the competitiveness of the fisheries sector. The work is presented on 78 pages of printed text, includes 5 tables, 6 figures, 45 references. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є пошуки перспективних шляхів розвитку світового рибальства на сучасному етапі, а також вивченні світового ринку риби та рибопродуктів. В кваліфікаційній роботі використано аналіз літературних джерел за тематикою, математичну обробку та систематизацію статичних даних, узагальнення науково-теоретичних та експериментальних даних. Вивчення якісно нових підходів до підвищення конкурентоспроможності сфери рибного господарства. Робота викладена на 78 сторінках друкованого тексту,включає 5 таблиць, 6 рисунків, 45 використаних джерел | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | рибальство | uk_UA |
dc.subject | fishing | uk_UA |
dc.subject | промисел | uk_UA |
dc.subject | promysel | uk_UA |
dc.subject | ринок риби та рибопродуктів | uk_UA |
dc.subject | fish and fish products market | uk_UA |
dc.subject | рибна продукція | uk_UA |
dc.subject | fish products | uk_UA |
dc.subject | рибні ресурси | uk_UA |
dc.subject | fishery resources | uk_UA |
dc.subject | гідробіонти | uk_UA |
dc.subject | hydrobionts | uk_UA |
dc.subject | водні біоресурси | uk_UA |
dc.subject | aquatic bioresources | uk_UA |
dc.subject | запаси | uk_UA |
dc.subject | stocks | uk_UA |
dc.subject | улови | uk_UA |
dc.subject | catches | uk_UA |
dc.subject | Азовське море | uk_UA |
dc.subject | Sea of Azov | uk_UA |
dc.subject | Чорне море | uk_UA |
dc.subject | Black Sea | uk_UA |
dc.subject | Світовий океан | uk_UA |
dc.subject | World ocean | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан Світового рибного промислу | uk_UA |
dc.title.alternative | Current state of the world's fisheries | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasnyi_stan_promyslu.pdf | 14,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.