Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребенюк, Антон Володимирович-
dc.contributor.authorHrebeniuk, Anton-
dc.date.accessioned2025-01-28T13:10:11Z-
dc.date.available2025-01-28T13:10:11Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13431-
dc.descriptionГребенюк А.В. Формування посівів вівса залежно від впливу технологічних факторів: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 201 – «Агрономія» / Білоцерківський національний аграрний університет; кер. Л.М. Карпук. - Біла Церква, 2024. - 69 с.uk_UA
dc.description.abstractНорми висіву насіння впливають на довжину волоті, кількість волотей, кількість зерна у волоті, масу зерна з волоті, масу 1000 зерен та на біологічну врожайність сортів вівса. У досліді з вивчення врожайності сортів вівса залежно від норм висіву з поміж плівчастих найбільшу врожайність зерна забезпечували сорти вівса Деснянський – 4,46 т/га, Закат – 4,37 т/га, та голозерних сорт Авгол – 4,33 т/га. І істотно найнижча врожайність була у голозерного сорту Самуель – 3,61 т/га. Голозерні сорти вівса Авгол та Самуель значно переважали плівчасті за вмістом білка. Так, у сорту Самуель вміст білка становив 14,07%, тоді як у сорту Деснянський – 11,73%. Норми висіву мало впливали на зміну вмісту білка. Seed sowing rates affect the length of the panicle, the number of panicles, the amount of grain in the panicle, the mass of grain from the panicle, the mass of 1000 grains, and the biological yield of oat varieties. In the study on the yield of oat varieties, depending on the sowing rates from among the cotyledons, the highest grain yield was provided by the Desnyanskyi oat varieties - 4.46 t/ha, Zakat - 4.37 t/ha, and the whole-grain Avgol variety - 4.33 t/ha. And the bare grain variety Samuel had the lowest yield - 3.61 t/ha. Whole grain Avgol and Samuel oat varieties significantly outperformed the filmy oat varieties in terms of protein content. So, in the Samuel variety, the protein content was 14.07%, while in the Desnianskyi variety, it was 11.73%. Sowing rates had little effect on the change in protein content.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectoatsuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.titleФормування посівів вівса залежно від впливу технологічних факторівuk_UA
dc.title.alternativeFormation of oat crops depending on the influence of technological factorsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гребенюк Антон.pdf252,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.