Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorYurchenko, Serhii-
dc.date.accessioned2025-01-14T07:41:19Z-
dc.date.available2025-01-14T07:41:19Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationЮрченко С. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Данівське» та його переробки ПАТ «Ічнянський молочно-консервний завод» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. А. Ліскович, доцент. - Біла Церква, 2024. 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13332-
dc.descriptionProviding the population with milk and dairy products after its processing is important for the population, unfortunately, the use of traditional technologies for the production of animal husbandry products is not promising at present because it reduces the competitiveness of the dairy industry. That is why we have proposed a step-by-step re-equipment of the dairy farm with tethered cattle keeping and milking in stalls with the aim of transitioning to a more advanced milk production technology. To cover the subject of the qualification work, we planned the following positions: to evaluate the existing technology of milk production; to analyze the technology of feeding under the tethered system of keeping cows; to evaluate the technology of machine milking of cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed; calculate the period of economic use of cows; analyze the milk processing technology; calculate the economic efficiency of the improved milk production technology on the farm. Research object: technological processes of milk production. The subject of the study is the conditions of keeping cows, complete feeding, justification of economic indicators.uk_UA
dc.description.abstractЗабезпечення населення молоком та молочними продуктами після його переробки має важливе значення для населення, на сьогодення застосування традиційних технологій виробництва продукції тваринництва на жаль не є перспективним оскільки знижує конкурентоспроможність галузі молочного скотарства. Тому нами запропоновано поетапне переоснащення молочної ферми з прив’язним утриманням худоби та доїння у стійлах з метою переходу на більш прогресивну технологію виробництва молока. Для висвітлення теми кваліфікаційної роботи нами були заплановані такі позиції: провести оцінку існуючої технології виробництва молока; проаналізувати технологію годівлі за прив’язної системи утримання корів; оцінити технологію машинного доїння корів української чорно-рябої молочної породи; розрахувати термін господарського використання корів; проаналізувати технологію переробки молока; розрахувати економічну ефективність удосконаленої технології виробництва молока на фермі. Об’єкт дослідження: технологічні процеси виробництва молока. Предмет дослідження – умови утримання корів, повноцінна годівля, обгрунтування економічних показників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectтехнологія доїнняuk_UA
dc.subjectmilking technologyuk_UA
dc.subjectсистема утриманняuk_UA
dc.subjecthousing systemuk_UA
dc.subjectстан відтворенняuk_UA
dc.subjectstate of reproductionuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Данівське» та його переробки ПАТ «Ічнянський молочно-консервний заводuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at «Danivske» LLC and its processing PJSC "Ichnyanskyi Milk Canning Plant»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.