Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКецик, Анатолій Михайлович-
dc.contributor.authorKetsyk, Anatolii-
dc.date.accessioned2025-01-13T13:01:00Z-
dc.date.available2025-01-13T13:01:00Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationКецик А. М. Удосконалення технології виробництва свинини у СФГ «Колосок» та її переробки у ТОВ "Київський м'ясокомбінат" : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.А. Кузьменко, доцент. - Біла Церква, 2024. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13309-
dc.descriptionModern pig farming is characterized by the following features: intensive development, use of advanced energy-saving technologies, expansion of production capacities and constant increase in livestock productivity. As a result, pig meat production is steadily growing. The priority of the industry is supported by the following important biological and economic characteristics of pigs: omnivory, fertility and economical use of feed, suitability of meat products for various cuisines, products for daily consumption and long-term storage. The analysis of the economic activities of SFG "Kolosok" of the Kyiv region showed that feeding management is important for achieving high pig productivity, and qualification work is relevant in scientific and production aspects. The diploma thesis covers all sections provided for by the methodology for writing a diploma thesis. To solve the problem, the applicant Ketsyk A.M. studied a sufficient number of literary sources, conducted a detailed analysis of the technologies for the production and processing of pork at the Kolosok Agricultural Farm and proposed methods for improving the feeding of young pigs for meat production. This will help them in their future work in this specialized field. Graduates will be familiar with the systems of feeding and raising young pigs on specific farms. They will be able to draw informed conclusions and provide valuable recommendations. The qualification work contains 50 pages, 9 tables, 15 figures, a list of sources used with 34 names, 5 of which are in Cyrillic.uk_UA
dc.description.abstractСучасне свинарство характеризується наступними особливостями: інтенсивним розвитком, застосуванням передових енергозберігаючих технологій, розширенням виробничих потужностей та постійним підвищенням продуктивності поголів'я. Як наслідок, виробництво м'яса свиней стабільно зростає. Пріоритетність галузі підтримується наступними важливими біологічними та економічними характеристиками свиней: всеїдність, плодючість та економне використання кормів, придатність м'ясних продуктів для різноманітних кухонь, продукти для щоденного споживання та тривалого зберігання. Проведений аналіз господарської діяльності СФГ «Колосок» Київської області показав, що управління годівлею важливе для досягнення високої продуктивності свиней, а кваліфікаційна робота є актуальною у науковому і виробничому аспектах. Дипломна робота охоплює всі розділи, передбачені методикою написання дипломної роботи. Для вирішення поставленої задачі здобувач Кецик А.М. опрацював достатню кількість літературних джерел, провів детальний аналіз технологій виробництва та переробки свинини в СФГ «Колосок» та запропонував методи удосконалення годівлі молодняку свиней для виробництва м'яса. Це допоможе їм у майбутній роботі в цій спеціалізованій галузі. Випускники будуть ознайомлені з системами годівлі та вирощування молодняку на конкретних фермах. Вони зможуть робити обґрунтовані висновки та надавати цінні рекомендації. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 9 таблиць, 15 рисунків, список використаних джерел із 34 найменувань, з них 5 кирилицею.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectмолоднякuk_UA
dc.subjectyoung pigsuk_UA
dc.subjectструктура раціонуuk_UA
dc.subjectration structureuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва свинини у СФГ «Колосок» та її переробки у ТОВ «Київський м'ясокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of pork production technology at SFG "Kolosok" and its processing at LLC "Kyiv Meat Plant"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_miasa_svynei.pdf2,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.