Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13282
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрмолич, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorYarmolich, Vitaliy-
dc.date.accessioned2024-12-31T09:09:51Z-
dc.date.available2024-12-31T09:09:51Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationЯрмолич В. М. Аналіз та удосконалення технології вирощування поросят-сисунів та переробка м'яса в ТДВ «Терезине» Київської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В.С. Бомко, професор - Біла Церква, 2024.47с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13282-
dc.descriptionIn the qualified work, an analysis of the feeding of weanling piglets was made, for this, annual reports of economic activity for the last three years were used. Based on the analysis of the feeding of suckling piglets, it was established that the efficiency of pork production depends on the length of the suckling period and the period of weaning of piglets. The shorter duration of the suckling period and shorter the weaning period of piglets, the better the productivity of the sows and the effectiveness of raising and fattening young pigs and the efficiency of using feed resources, etc. Piglets in this farm are weaned on the 21st day, for this early they are accustomed to eating vegetable feed, for this they use pre-starter compound feed. Based on the analysis of the effect of pre-starter compound feed on the growth and development of piglets, a compound feed recipe developed by us was proposed, the introduction of which in production will increase the average daily growth of suckling piglets.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікацій роботі зроблений аналіз годівлі поросят-сисунів. Для цього були використанні річні звіти господарської діяльності за останні три роки. На основі аналізу годівлі поросят-сисунів було встановлено, що ефективність виробництва свинини залежить від тривалості підсисного періоду та строків відлучення поросят. Чим менша тривалість підсисного періоду та коротші строки відлучення поросят тим краща продуктивність маточного поголів'я та результативності вирощування і відгодівлі молодняку свиней і ефективність використання кормових ресурсів та ін. Поросят у даному господарстві відлучають в 21 день для цього зарання привчають їх до поїдання рослинних кормів для цього використовують предстартерні комбікорми. На основі аналізу впливу предстартерного комбікорму на ріст і розвиток поросят був запропонований розроблений нами рецепт комбікорму, впровадження якого у виробництво підвищить середньодобові прирости поросят-сисунів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпоросята-сисуниuk_UA
dc.subjectuckling pigletsuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectfodderuk_UA
dc.subjectпредстартерний комбікормuk_UA
dc.subjectpre-starter compound feeduk_UA
dc.subjectсвиноматкиuk_UA
dc.subjectsowsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології вирощування поросят-сисунів та переробка м'яса в ТДВ «Терезине» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of breeding of piglets- sickles and processing of meat in the Terezyne LLC, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf799 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.