Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепаненко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorStepanenko, Ihor-
dc.date.accessioned2024-12-31T08:57:28Z-
dc.date.available2024-12-31T08:57:28Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationСтепаненко І. І. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ПАП «Агропродсервіс» Тернопільської області та його переробки у ПрАТ «Тернопільський молокозавод : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. Л. Т. Косіор, доцент. - Біла Церква, 2024. 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13272-
dc.descriptionThe state and technology of milk production at PAP "Agroprodservice" of Ternopil region was analyzed. Milk productivity of cows, housing system, feeding and selection and breeding work were studied. Zootechnical, analytical and economic research methods were used. It has been established that the Agroprodservice PAP of Ternopil region is a multi-branch economy, the priority areas of which are crop production, animal husbandry and fodder production. It has been proven that grouping cows on the farm by physiological state and level of milk productivity will make it possible to increase milk productivity by up to 10%, which in turn will lead to a decrease in feed costs and labor costs for milk production. The obtained data can be used to improve the technology of milk production in the farm. The master's qualification work contains 46 pages, 12 tables, a list of used sources from 24 names.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано стан і технологію виробництва молока у у ПАП «Агропродсервіс» Тернопільської області. Досліджено молочну продуктивність корів, систему утримання, годівлю та селекційно-племінну роботу. Використано зоотехнічні, аналітичні та економічні методи досліджень. Встановлено, що у ПАП «Агропродсервіс» Тернопільської області є багатогалузевим господарством, приорітетними напрямками діяльності якого є рослинництво, тваринництво та кормовиробництво. Доведено, що проведення у господарстві групування корів за фізіологічним станом та рівнем молочної продуктивності дасть змогу збільшити до 10% молочну продуктивність, що в свою чергу призведе до зниження витрат кормів та затрат праці на виробництво молока. Одержані дані можуть бути використані при удосконаленні технології виробництва молока у господарстві. Кваліфікаційна робота магістра містить 46 сторінки, 12 таблиць, список використаних джерел із 24 найменування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбезприв’язно-боксовеuk_UA
dc.subjectuntethered and boxeduk_UA
dc.subjectголштинська породаuk_UA
dc.subjectHolstein breeduk_UA
dc.subjectдоїльна установкаuk_UA
dc.subjectmilking plantuk_UA
dc.subjectоднотипна годівляuk_UA
dc.subjectsame type of feedinguk_UA
dc.subjectлактаціяuk_UA
dc.subjectlactationuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectcost priceuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectprofituk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ПАП «Агропродсервіс» Тернопільської області та його переробки у ПрАТ «Тернопільський молокозаводuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at PAP "Agroprodservice" of Ternopil region and its processing at PJSC "Ternopil Milk Factory"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf991,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.