Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШармар, Іван Олександрович-
dc.contributor.authorSharmar, Ivan-
dc.date.accessioned2024-12-30T10:35:11Z-
dc.date.available2024-12-30T10:35:11Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationШармар І. О. Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «ОЛВІ-БЦ» Київської області та його переробка : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. А.П. Король, доцент - Біла Церква, 2024. 42с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13257-
dc.descriptionToday, sheep breeding in Ukraine is at the stage of development. This is the reason for the constant interest of farmers in this area, because it is quite a profitable business. However, for high profitability of the business, farmers need to use the productivity of animals as much as possible, i.e. sell not only wool, but also quality meat, and for this it is worth paying attention to highly productive breeds of sheep, which can be purchased from the nearest breeding farms. Due to the use of natural and fodder resources that are almost inaccessible to other types of agricultural animals, sheep farming has no equal in terms of the variety and uniqueness of the products obtained from it and the ability to efficiently produce it. An important branch of animal husbandry is sheep breeding. Meat, milk, wool, strips, mutton and highly nutritious products provide such valuable products that they are in great demand among the population. Lamb is characterized by a high content of complete protein and essential amino acids. Sheep are the only animals in the world that have never been found to have such diseases as cancer and tuberculosis. The qualifying master’s thesis is written on 42 sheets of handwritten text, illustrated with 8 tables, 15 figures, the list of used sources is 29 sources.uk_UA
dc.description.abstractСьогодні вівчарство в Україні знаходиться на стадії розвитку. Саме з цим пов’язаний постійний інтерес до цієї сфери з боку фермерів, адже це досить прибутковий бізнес. Однак, для високої рентабельності бізнесу, фермерам необхідно максимально задіяти продуктивність тварин, тобто реалізовувати не тільки шерсть, але і якісне м’ясо, а для цього варто звернути увагу на високопродуктивні породи овець, придбати які можна у найближчих племінних господарствах. За рахунок використання природних і кормових ресурсів майже недоступних для інших видів сільськогосподарських тварин, вівчарство не має собі рівних за різноманітністю й унікальністю продукції, що від неї отримують, та здатністю ефективно її виробляти. Важлива галузь тваринництва це вівчарство. М’ясо, молоко, вовна, смужки, овчина та високопоживні продукти дають таку цінну продукцію, що користуються великим попитом у населення. Високим вмістом повноцінного білка і незамінних амінокислот відзначається баранина. Єдині у світі тварини це вівці, у яких ніколи не було виявлено таких захворювань як рак і туберкульоз. Кваліфікаційна магістерська робота написана на 42 аркушах рукописного тексту, ілюстрована 8 таблицями, 15 рисунками, список використаних джерел становить 29 джерела.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвівчарствоuk_UA
dc.subjectheep breedinguk_UA
dc.subjectянгяuk_UA
dc.subjectlambuk_UA
dc.subjectкошараuk_UA
dc.subjectsheepfolduk_UA
dc.subjectроманівська породаuk_UA
dc.subjectRomanov breeduk_UA
dc.subjectпорода прекосuk_UA
dc.subjectPrekos breeduk_UA
dc.subjectутримання овецьuk_UA
dc.subjectkeeping sheepuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «ОЛВІ-БЦ» Київської області та його переробкаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of sheep production technology and ways of its improvement in "OLVI-BC" of the Kyiv region and its processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.3.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_miasa_ovets.pdf806,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.