Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13257
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шармар, Іван Олександрович | - |
dc.contributor.author | Sharmar, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T10:35:11Z | - |
dc.date.available | 2024-12-30T10:35:11Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | Шармар І. О. Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «ОЛВІ-БЦ» Київської області та його переробка : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. А.П. Король, доцент - Біла Церква, 2024. 42с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13257 | - |
dc.description | Today, sheep breeding in Ukraine is at the stage of development. This is the reason for the constant interest of farmers in this area, because it is quite a profitable business. However, for high profitability of the business, farmers need to use the productivity of animals as much as possible, i.e. sell not only wool, but also quality meat, and for this it is worth paying attention to highly productive breeds of sheep, which can be purchased from the nearest breeding farms. Due to the use of natural and fodder resources that are almost inaccessible to other types of agricultural animals, sheep farming has no equal in terms of the variety and uniqueness of the products obtained from it and the ability to efficiently produce it. An important branch of animal husbandry is sheep breeding. Meat, milk, wool, strips, mutton and highly nutritious products provide such valuable products that they are in great demand among the population. Lamb is characterized by a high content of complete protein and essential amino acids. Sheep are the only animals in the world that have never been found to have such diseases as cancer and tuberculosis. The qualifying master’s thesis is written on 42 sheets of handwritten text, illustrated with 8 tables, 15 figures, the list of used sources is 29 sources. | uk_UA |
dc.description.abstract | Сьогодні вівчарство в Україні знаходиться на стадії розвитку. Саме з цим пов’язаний постійний інтерес до цієї сфери з боку фермерів, адже це досить прибутковий бізнес. Однак, для високої рентабельності бізнесу, фермерам необхідно максимально задіяти продуктивність тварин, тобто реалізовувати не тільки шерсть, але і якісне м’ясо, а для цього варто звернути увагу на високопродуктивні породи овець, придбати які можна у найближчих племінних господарствах. За рахунок використання природних і кормових ресурсів майже недоступних для інших видів сільськогосподарських тварин, вівчарство не має собі рівних за різноманітністю й унікальністю продукції, що від неї отримують, та здатністю ефективно її виробляти. Важлива галузь тваринництва це вівчарство. М’ясо, молоко, вовна, смужки, овчина та високопоживні продукти дають таку цінну продукцію, що користуються великим попитом у населення. Високим вмістом повноцінного білка і незамінних амінокислот відзначається баранина. Єдині у світі тварини це вівці, у яких ніколи не було виявлено таких захворювань як рак і туберкульоз. Кваліфікаційна магістерська робота написана на 42 аркушах рукописного тексту, ілюстрована 8 таблицями, 15 рисунками, список використаних джерел становить 29 джерела. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | вівчарство | uk_UA |
dc.subject | heep breeding | uk_UA |
dc.subject | янгя | uk_UA |
dc.subject | lamb | uk_UA |
dc.subject | кошара | uk_UA |
dc.subject | sheepfold | uk_UA |
dc.subject | романівська порода | uk_UA |
dc.subject | Romanov breed | uk_UA |
dc.subject | порода прекос | uk_UA |
dc.subject | Prekos breed | uk_UA |
dc.subject | утримання овець | uk_UA |
dc.subject | keeping sheep | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «ОЛВІ-БЦ» Київської області та його переробка | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of sheep production technology and ways of its improvement in "OLVI-BC" of the Kyiv region and its processing | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.3.09 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnytstvo_i_pererobka_miasa_ovets.pdf | 806,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.