Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13223
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМойсеєнко, Катерина Василівна-
dc.contributor.authorMoiseienko, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-12-30T09:33:50Z-
dc.date.available2024-12-30T09:33:50Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationМойсеєнко К. В. Аналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів та шляхи її удосконалення у ТОВ «Квейл» Київської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. П.М. Каркач, доцент. - Біла Церква, 2024. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13223-
dc.descriptionResearch: the technology of production and processing of quail meat of the Pharaoh breed was analyzed and its improvement was proposed by using such additional ingredients as dry garlic or dry ginger in the diet. Methodological approaches and methods used: random formation of experimental groups, analytical data collection, comparison and processing by standard methods. Results: a positive effect on the safety, live weight gain, feed consumption and meat quality of quail carcasses was found. It is concluded that: In order to increase the meat productivity of quails, it is proposed to use additional dry ingredients in the diet, namely dry garlic or dry ginger at the rate of 500 mg/kg of feed. The results obtained can be used: in Quail LLC in Kyiv region and other enterprises. The master's thesis consists of 41 pages, 6 tables, 11 figures, and a list of 28 references.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено: проведено аналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів породи фараон та запропоновано її удосконалення шляхом використання таких додаткових інгредієнтів, як сухий часник або сухий імбир в раціоні. Використано методичні підходи, методи: здійснено випадкове формування груп досліду, проведено аналітичний збір даних, їх співставлення та обробка за стандартними методами. Виявлено: встановлено позитивний вплив на збереженість, приріст живої маси, витрати кормів та м’ясні якості тушки перепелів. Зроблено висновок, що: із метою підвищення м’ясної продуктивності перепелів пропонується використання додаткових сухих інгредієнтів в раціоні, а саме сухого часнику або сухого імбиру з розрахунку 500 мг/кг комбікорму. Одержані результати можуть бути використані: у ТОВ «Квейл» Київської області та інших підприємствах. Кваліфікаційна робота магістра налічує 41 сторінок, 6 таблиць, 11 рисунків, список використаних джерел із 28 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectсухий часникuk_UA
dc.subjectdry garlicuk_UA
dc.subjectсухи імбирuk_UA
dc.subjectdry gingeruk_UA
dc.subjectзбереженістьuk_UA
dc.subjectpreservationuk_UA
dc.subjectприріст живої масиuk_UA
dc.subjectlive weight gainuk_UA
dc.subjectвитрати кормівuk_UA
dc.subjectfeed consumptionuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів та шляхи її удосконалення у ТОВ «Квейл» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of production and processing of quail meat and ways to improve it in Quail LLC, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyroshchuvania_i_pererobky_miasa_perepeliv.pdf765,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.