Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorП’ятниця, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorPiatnytsia, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-12-30T09:32:49Z-
dc.date.available2024-12-30T09:32:49Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationП’ятниця О.Ю. Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. П.М. Каркач, доцент. - Біла Церква, 2024. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13222-
dc.descriptionResearch: the technology of production and processing of goose meat was analyzed and its improvement was proposed by adding the probiotic feed additive R-500 Royal Feed to the feed. Methodological approaches and methods used: groups of analogous experiments were formed, the collected data were processed and analyzed using standard methods. Results: a positive effect on gosling survival rates, live weight and average daily body weight gain, feed conversion and meat quality was found. It is concluded that: when fattening geese for meat, it is recommended to add the probiotic feed additive R-500 Royal Feed at a dose of 100 mg/1 kg of feed to the feed, which will promote normal digestion, the formation of healthy intestinal microflora and better feed digestion. The results obtained can be used: in Avisgis Private Enterprise in Kyiv region and other enterprises. The master's thesis consists of 40 pages, 7 tables, 3 figures, and a list of 22 references.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено: проведено аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та запропоновано її удосконалення шляхом додавання в комбікорми пробіотичної кормової добавки R-500 Royal Feed. Використано методичні підходи, методи: сформовано групи-аналоги досліду, проведена обробка і аналітична оцінка зібраних даних за стандарт-ними методами. Виявлено: встановлено позитивний вплив на показники збереженості гусенят, живої маси та середньо-добового приросту маси тіла, конверсію корму та м’ясні якості. Зроблено висновок, що при відгодівлі гусей на м'ясо рекомендується додавання до комбікормів пробіотичної кормової добавки R-500 Royal Feed у дозі 100 мг/1 кг корму, що сприятиме нормальному травленню, формуванню здорової мікрофлори кишечника і кращому перетравленню кормів. Одержані результати можуть бути використані: у ПП «Авісгіс» Київської області» та інших підприємствах. Кваліфікаційна робота магістра налічує 40 сторінок, 7 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел із 22 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectгусенята-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler goslingsuk_UA
dc.subjectкормова добавкаuk_UA
dc.subjectfeed additiveuk_UA
dc.subjectзбереженістьuk_UA
dc.subjectpreservationuk_UA
dc.subjectприріст живої масиuk_UA
dc.subjectlive weight gainuk_UA
dc.subjectконверсія кормуuk_UA
dc.subjectfeed conversionuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of production and processing of goose meat and ways to improve it in the private enterprise “Avisgis” in the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyroshchuvania_i_pererobky_miasa_gusei.pdf994,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.