Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | П’ятниця, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Piatnytsia, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T09:32:49Z | - |
dc.date.available | 2024-12-30T09:32:49Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | П’ятниця О.Ю. Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. П.М. Каркач, доцент. - Біла Церква, 2024. 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13222 | - |
dc.description | Research: the technology of production and processing of goose meat was analyzed and its improvement was proposed by adding the probiotic feed additive R-500 Royal Feed to the feed. Methodological approaches and methods used: groups of analogous experiments were formed, the collected data were processed and analyzed using standard methods. Results: a positive effect on gosling survival rates, live weight and average daily body weight gain, feed conversion and meat quality was found. It is concluded that: when fattening geese for meat, it is recommended to add the probiotic feed additive R-500 Royal Feed at a dose of 100 mg/1 kg of feed to the feed, which will promote normal digestion, the formation of healthy intestinal microflora and better feed digestion. The results obtained can be used: in Avisgis Private Enterprise in Kyiv region and other enterprises. The master's thesis consists of 40 pages, 7 tables, 3 figures, and a list of 22 references. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено: проведено аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та запропоновано її удосконалення шляхом додавання в комбікорми пробіотичної кормової добавки R-500 Royal Feed. Використано методичні підходи, методи: сформовано групи-аналоги досліду, проведена обробка і аналітична оцінка зібраних даних за стандарт-ними методами. Виявлено: встановлено позитивний вплив на показники збереженості гусенят, живої маси та середньо-добового приросту маси тіла, конверсію корму та м’ясні якості. Зроблено висновок, що при відгодівлі гусей на м'ясо рекомендується додавання до комбікормів пробіотичної кормової добавки R-500 Royal Feed у дозі 100 мг/1 кг корму, що сприятиме нормальному травленню, формуванню здорової мікрофлори кишечника і кращому перетравленню кормів. Одержані результати можуть бути використані: у ПП «Авісгіс» Київської області» та інших підприємствах. Кваліфікаційна робота магістра налічує 40 сторінок, 7 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел із 22 найменувань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний універстет | uk_UA |
dc.subject | гусенята-бройлери | uk_UA |
dc.subject | broiler goslings | uk_UA |
dc.subject | кормова добавка | uk_UA |
dc.subject | feed additive | uk_UA |
dc.subject | збереженість | uk_UA |
dc.subject | preservation | uk_UA |
dc.subject | приріст живої маси | uk_UA |
dc.subject | live weight gain | uk_UA |
dc.subject | конверсія корму | uk_UA |
dc.subject | feed conversion | uk_UA |
dc.subject | якість м’яса | uk_UA |
dc.subject | meat quality | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the technology of production and processing of goose meat and ways to improve it in the private enterprise “Avisgis” in the Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
technologia_vyroshchuvania_i_pererobky_miasa_gusei.pdf | 994,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.