Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКвачук, Іван Валентинович-
dc.contributor.authorKvachuk, Ivan-
dc.date.accessioned2024-12-13T09:50:19Z-
dc.date.available2024-12-13T09:50:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКвачук І. В. Удосконалення процесу управління сільськогосподарським підприємством (за матеріалами ФГ "Агро-Ленд") : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Д.М. Утеченко. - Біла Церква, 2024. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12944-
dc.descriptionThe process of agricultural management was studied using materials from the Agro-Lend Agricultural Research Group. Cooperation between agricultural enterprises, exchange of resources and experience can contribute to more effective overcoming of challenges and mutual support.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено процес управління сільськогосподарським підприємством за матеріалами ФГ "Агро-Ленд". Співпраця між агропідприємствами, обмін ресурсами та досвідом можуть сприяти більш ефективному подоланню викликів і взаємній підтримці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectуправління, сільськогосподарські підприємства, ефективність виробництва, оперативне плануванняuk_UA
dc.subjectmanagement, agricultural enterprises, production efficiency, operational planninguk_UA
dc.titleУдосконалення процесу управління сільськогосподарським підприємством (за матеріалами ФГ "Агро-Ленд")uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the agricultural enterprise management process (based on the materials of Agro-Land Farm)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc631.15(477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квачук_репозитарій.pdf908,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.