Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12616
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалениченко, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorKalenichenko, Lyudmila-
dc.date.accessioned2024-10-15T06:38:52Z-
dc.date.available2024-10-15T06:38:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКалениченко Л. В. Екологічні особливості технології вирощування сої та ентоморізноманітт: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук.кер. Т. О. Грабовська, доцент.- Біла Церква,2021-52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12616-
dc.descriptionComparison of organic and traditional technologies ot soybean growing wa —it :ne work. The taxonomic characteristics of insects in soybean crops under tb Tjmrnwal and organic methods ot cultivation were made. Comparison of the numbe tt r-a^hr insects by orders and families under different technologies was performer rood specialization of insects under different cultivation methods was determine on each component of agroecosystem (fields, ecotones, sheiterbelts). Entc .«oBMxfcversits was determined according to the Shenon, Piclow, and Berger-Parke nanes The dominant families and orders were determined.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі здійснено порівняння органічної та традиційної технологій вирощування сої. Проведена таксономічна характеристика комах в посівах сої за гря- ікиійного та органічного способів вирощування. Порівняно кількість відловлених комах за рядами та родинами за різних підходів. Визначено харчову спеціалізацію комах за різних методів обробітку окремо на кожному компоненті аїгрокосистеми (моле, екотоп, лісосмуга). Визначено ентомобіорізноманіття за індексами Шенона, Пієлоу та Бергера-Паркера. Визначено домінуючі родини та ряди.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкомахиuk_UA
dc.subjectinsectsuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.subjectенюморізиоманіїттяuk_UA
dc.subjectenumerationuk_UA
dc.subjectхарчова спеціалізація комахuk_UA
dc.subjectfood specialization of insectsuk_UA
dc.subjectіндекси біорізноманіттяuk_UA
dc.subjectbiodiversity indicesuk_UA
dc.titleЕкологічні особливості технології вирощування сої та ентоморізноманіттяuk_UA
dc.title.alternativeEcological features of soybean cultivation technology and biodiversityuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc631.95:633.854.78:504.53uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калиниченко Л..pdf534,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.