Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12491
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстровий, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorOstrovyi, Vitalii-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:23:12Z-
dc.date.available2024-09-09T09:23:12Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationОстровий В.О. Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О. О. Чернявський, доцент. - Біла Церква, 2023. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12491-
dc.descriptionMaster's qualification thesis of Ostrovoi V.O. on the topic: "Analysis of pork production technology and ways to improve it at Svitanok SFG of Kyiv region and meat processing at Kyiv Meat Factory LLC." An analysis of the farm's production of agricultural products was made. Particular attention is paid to the feeding of pigs in terms of providing them with nutrients, depending on their live weight and age, in the composition of dry fodder mixtures of their own production. It is indicated that the nutritional content of feed mixtures of own production does not correspond to the detailed norms of feeding. After analyzing feeding rations, measures were proposed to improve pig feeding technology. Focusing on the fodder base of the farm, we recommend slightly changing the structural composition of the fodder and optimizing feed mixtures by adding protein-mineral-vitamin feed additives to them. Which are included in the diet according to the manufacturer's recommendations. The master's qualification work contains 51 pages, 8 tables, 14 figures, a list of used sources with 22 names, 7 of which are in Latin.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна магістерська робота Острового В.О. на тему: «Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат». Зроблений аналіз виробництва сільськогосподарської продукції господарства. Особливу увагу приділенно годівлі свиней щодо забезпечення їх поживними речовинами, залежно від живої маси і віку у складі сухих кормосумішів власного виробництва. Вказано, що поживність кормосумішів власного виробництва дещо не відповідає деталізованим нормам годівлі. Проаналізувавши раціони годівлі були запропоновані заходи з удосконалення технології годівлі свиней. Орієнтуючися на кормову базу господарства ми рекомендуємо дещо змінити структурний склад корму і оптимізувати кормосуміші за рахунок додавання до них білково-мінеральновітаміних кормових добавок. Які вводяться до складу раціону згідно рекомендацій виробника. Кваліфікаційна робота магістра містить 51 сторінку, 8 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел із 22 найменувань, 7 з яких – латиницею.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectмолодняк свинейuk_UA
dc.subjectyoung pigsuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectffeed additivesuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectрroductivityuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pork production technology and ways to improve it at Svitanok UFSG of Kyiv region and meat processing at Kyiv Meat Processing Plant LLC.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.