Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12485
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернова, Тетяна Францівна-
dc.contributor.authorChernova, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:01:27Z-
dc.date.available2024-09-09T07:01:27Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationЧернова Т. Ф. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. М. М. Сломчинський, доцент. - Біла Церква, 2023. 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12485-
dc.descriptionThe paper examines the technology of production and processing of ostrich breeding products at "Yasnogorodske" LLC of the Kyiv region. Analysis of the level and completeness of ostrich feeding rations was carried out using generally accepted methods of zootechnical assessment of feeds and rations. According to the research results, it was established that the content of nutrients and energy in the diets of ostriches of different age groups does not meet the norm, which does not make it possible to achieve the planned indicators of egg productivity and to obtain the planned average daily growth of young. The conducted studies showed that it is necessary to slightly change the composition of the diets of ostriches of different age groups and to optimize the amount of feed, which is proposed and presented in the work. The results obtained in the research on the improvement of the existing technology for the production and processing of ostrich breeding products at Yasnogorodske LLC of the Kyiv region can be applied in practice, which will lead to an improvement in the efficiency of production of ostrich breeding products. The master's qualification work contains 49 pages, 7 tables, 1 figure, the list of used sources consists of 38 names.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено технологію виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської області. Аналіз рівня і повноцінності раціонів годівлі страусів проводився з використанням загальноприйнятих методик зоотехнічної оцінки кормів і раціонів. За результатами дослідженнях встановлено, що вміст поживних речовин і енергії у раціонах страусів різних вікових груп не відповідає нормі, що не дає можливості добитися запланованих показників з яєчної продуктивності і отримати планові середньодобові прирости молодняку. Проведені дослідження показали, що потрібно дещо змінити склад раціонів страусів різних вікових груп і оптимізувати даванку кормів, що запропоновано та представлено у роботі. Одержані у дослідженнях результати з покращення існуючої технології виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської області можуть бути застосовані на практиці, що призведе до покращення показників ефективності виробництва продукції страусівництва. Кваліфікаційна робота магістра містить 45 сторінок, 7 таблиць, 1 рисунок, список використаних джерел складається із 38 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectстраусиuk_UA
dc.subjectostrichesuk_UA
dc.subjectраціон годівлі страусівuk_UA
dc.subjectostrich feeding rationuk_UA
dc.subjectрівень годівліuk_UA
dc.subjectfeeding leveluk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectнорма годівлі різних вікових групuk_UA
dc.subjectfeeding rate of different age groupsuk_UA
dc.subjectнесучість страусів.uk_UA
dc.subjectegg production of ostrichesuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the production and processing technology of ostrich breeding products at "Yasnogorodske" LLC, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_ produktsii_strausiv.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.