Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтефан, Максим Вікторович-
dc.contributor.authorShtefan, Maksym-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:00:05Z-
dc.date.available2024-09-09T07:00:05Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationШтефан М. В. Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Оберіг -АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса в ТОВ «Глобино» Полтавської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О. О. Чернявський, доцент. - Біла Церква, 2023. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12484-
dc.descriptionThe qualification work of Shtefan M. V. on the topic: "Analysis of pork production technology and ways to improve it in LLC "Oberig - ANP AGRO" of Cherkasy region and meat processing in LLC "Globino" of Poltava region." in the specialty 204 "Technologies of production and processing of animal husbandry products" consists of an introduction, review of literature, materials and methods of work, results of own research, economic efficiency, conclusions, proposals and a list of used sources. An analysis was made of pig feeding in terms of providing them with nutrients and biologically active substances, depending on age and live weight in the composition of compound feed of own production. Zootechnical methods of animal feeding assessment were used. It has been proven that the nutritional value of compound feed meets the recommended standards. Measures to improve pig feeding technology were proposed. We recommend slightly changing the structural composition of the fodder and including the feed additive LEVUSEL SB in the existing combined fodder. Probiotic LEVUSEL SB reduces the risk of diarrhea and increases the safety of nutrition during periods of feed change, normalizes the microflora of the gastrointestinal tract. The obtained results can be used by the farm to increase the productivity of pigs and improve their health. The master's qualification work contains 54 pages, 9 tables, 14 figures, a list of used sources with 24 names, 2 of which are in Latin.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота Штефана М. В. на тему: «Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в ТОВ «Оберіг – АНП АГРО» Черкаської області та переробки м’яса у ТОВ «Глобино» Полтавської обл.» за спеціальністю 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» складається зі вступу, огляду літератури, матеріалів і методики виконання роботи, результатів власних досліджень, економічної ефективністі, висновків, пропозиції та списку використаних джерел. Зроблений аналіз годівлі свиней щодо забезпечення їх поживними та біологічно-активними речовинами, залежно від віку і живої маси у складі комбікормів власного виробництва. Використано зоотехнічні методи оцінки годівлі тварин. Доведено, що поживність комбікормів відповідає рекомендованим нормам. Були запропоновані заходи з удосконалення технології годівлі свиней. Ми рекомендуємо дещо змінити структурний склад корму і включити до існуючих комбікормів кормову добавку ЛЕВУСЕЛ СБ. Пробіотик ЛЕВУСЕЛ СБ знижує ризик виникнення діареї та підвищує безпеку живлення в періоди зміни корму, нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Одержані результати можуть бути використані господарством для підвищення продуктивності свиней та покращення їх здоров’я. Кваліфікаційна робота магістра містить 54 сторінок, 9 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел із 24 найменувань, 2 з яких – латиницею.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectмолодняк свинейuk_UA
dc.subjectyoung pigsuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectfeed additivesuk_UA
dc.subjectпробіотикuk_UA
dc.subjectprobioticuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Оберіг -АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса в ТОВ «Глобино» Полтавської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pork production technology and ways to improve it at "Oberig-ANP-Agro" LLC of the Cherkasy region and meat processing at "Globino" LLC of the Poltava regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.