Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТретьяков, Богдан Дмитрович-
dc.contributor.authorTretiakov, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-09-04T12:43:02Z-
dc.date.available2024-09-04T12:43:02Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationТретьяков Б.Д. Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «Олві-БЦ» Київської області та його переробка : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. А. П. Король, доцент. - Біла Церква, 2023.- 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12470-
dc.descriptionSheep breeding is one of the most versatile branches of animal husbandry. The main products obtained from them include: wool, sheepskin, leather, stripes, milk, meat, lard. Thanks to this, the specialization of breeds in terms of productivity in sheep breeding is the largest. According to the main production, sheep breeds are divided into four groups: fine-wool, semi-fine-wool, coarse-wool and semi-coarsewool. Sheep breeding, as a productive branch of animal husbandry, has served man for thousands of years. There is no doubt that sheep farming is convenient and important for meeting human needs such as sheep, wool and lamb. It's a pity, but over the past 20 years, sheep breeding in Ukraine has been unfairly and artificially brought to a decline. Having analyzed the company, we offer the prospect of automated sheep shearing with the shearing machines offered by us. Equip individual cages for ewes with lambs, as well as group cages. We offer to make a dietary lamb stew for sale in glass jars for profit. The graduate master's thesis consists of an introduction, a literature review, research material and methodology, results of own research, conclusions and proposals, a list of used literatureuk_UA
dc.description.abstractВівчарство є однією з найбільш універсальних галузей тваринництва. До основної продукції, яку отримують від них, відносять: вовну, овчини, шкіру, смушки, молоко, м'ясо, сало. Завдяки цьому, спеціалізація порід по характеру продуктивності у вівчарстві є найбільшою. За основною продукцією породи овець діляться на чотири групи: тонкорунні, напівтонкорунні, грубововнові і напівгрубововнові. Вівчарство, як продуктивна галузь тваринництва, служить людині протягом тисячоліть. Немає сумнівів, що вівчарство є зручним і важливим для задоволення потреб людини як: овчина, вовна і баранина. Шкода, але за останні 20 років вівчарство в Україні було несправедливо і штучно доведено до занепаду. Проаналізувавши підприємство пропонуємо на перспективу проводити автоматизовану стрижку овець, запропонованими нами стригальними машинками. Обладнати як індивідуальні клітки для окотившихся вівцематок з ягнятами, так і групові. Пропонуємо для отримання прибутку виготовляти на продаж у скляних банках дієтичну тушонку з баранини. Випускна магістерська робота складається із вступу, огляду літератури,матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій, списку використаної літературиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва продукції вівчарстваuk_UA
dc.subjectsheep production technologyuk_UA
dc.subjectгодівля овецьuk_UA
dc.subjectsheep feedinguk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectbreeduk_UA
dc.subjectвівчарняuk_UA
dc.subjectsheep farmuk_UA
dc.subjectбаранинаuk_UA
dc.subjectlambuk_UA
dc.subjectтушонкаuk_UA
dc.subjectstewuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «Олві-БЦ» Київської області та його переробкаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of sheep production technology and ways of its improvement in "Olvi-BC" of the Kyiv region and its processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.3.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_ produktsii_vivcharstva.pdf862,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.