Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСичевський, Богдан Юрійович-
dc.contributor.authorSychevskyi, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-09-03T11:42:52Z-
dc.date.available2024-09-03T11:42:52Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationСичевський Б. Ю. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки в умовах молокозаводу : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.О. Борщ, доцент. - Біла Церква, 2023.- 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12431-
dc.descriptionMilk production at "Ostrykivske" LLC is at a good level, the annual yield from 1 cow is 8,700 kg of milk. The technology is applied, which is based on untethered keeping of cows with milking on the "Carousel" installation. At the same time, feed consumption per 1 t of milk is 1.06 t., labor costs – 2.4 man-hours. The grouping of cows taking into account the physiological state and milk yield, as well as the standardized feeding of livestock with full-rational fodder mixes with free access to the fodder table, makes it possible to reduce feed costs per 1 ct of milk to 1.05 ct per unit. Increasing the number of cows to 1,000 cows will make it possible to use the available premises, machinery and equipment more efficiently. Keeping first-born cows in separate groups and preparing heifers for calving and future lactation, evaluation and selection of first-born cows in the controlselection group makes it possible to annually increase the hope of the herd.uk_UA
dc.description.abstractВиробництво молока в ТОВ «Острійківське» ведеться на доброму рівні, річний надій від 1 корови становить 8700 кг. Застосовується технологія, яка базується на безприв’язному утриманні корів з доїнням на установці «Карусель». При цьому витрати кормів на 1 ц молока становлять 1,06 ц к.од., затрати праці – 2,4 люд.-год. Групування корів з урахуванням фізіологічного стану і надоїв, а також нормована годівля худоби повнораціонними кормосумішами за вільного доступу до кормового столу дає можливість знизити витрати кормів на 1 ц молока до 1,05 ц к. од. Збільшення поголів’я корів до 1000 голів дасть можливість більш ефективно використовувати наявні приміщення, техніку й обладнання. Утримання корів-первісток в окремих групах і підготовка нетелей до отелення і майбутньої лактації, оцінка і відбір корів первісток в контрольно-селекційній групі дає можливість щорічно підвищувати надій стада.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки в умовах молокозаводуuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the milk production technology at "Ostrykivske" LLC and its processing at the milk production plantuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf959,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.