Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРемез, Віталій Андрійович-
dc.contributor.authorRemez, Vitalii-
dc.date.accessioned2024-08-29T07:28:30Z-
dc.date.available2024-08-29T07:28:30Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationРемез В.А. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у СТОВ «Полісся» та його переробки у ПрАТ «Куликівське молоко : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В.А. Ліскович, доцент. - Біла Церква, 2023. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12390-
dc.descriptionThe technology of milk production at Polissya STOV and its processing at Kulykivske Moloko PrJSC was studied. Since the issue of providing the population with milk and its processing products is very important in society, the use of the so-called traditional technologies for the production of animal husbandry products is not appropriate, as it reduces the competitiveness of the dairy industry and thereby makes it unattractive due to its high profitability. In order to prevent this situation, it is proposed to gradually re-equip existing dairy farms with new equipment with tethered cattle keeping and milking in stalls, and to switch to progressive technology for the production of less expensive and profitable products. To reveal the topic, the following tasks were completed: to characterize the existing technology of milk production; to analyze the technology of feeding while tethered cows; to analyze the technology of milking cows; to evaluate the milk productivity of cows of the Ukrainian black and white dairy breed; describe the technology of processing livestock raw materials; to determine the efficiency of the improved milk production technology. As a result of the performed review of literary sources, research and received data, conclusions and proposals were made, which are well-argued and have practical significance. The master's thesis contains 40 pages, 9 tables, 2 figure, a list of used sources from 40 items.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено технологію виробництва молока у СТОВ «Полісся» та його переробки у ПрАТ «Куликівське молоко». Оскільки питання забезпечення населення молокомта продуктами його переробки має дуже важливе значення в суспільстві, то застосування, так званих, традиційних технологій виробництва продукції тваринництва є не доцільним, оскільки знижує конкурентоспроможність галузі молочного скотарства і тим самим викликає її непривабливість із-за неабиякої збитковості. Для запобігання цієї ситуації запропоновано поетапне переоснащення новою технікою існуючих молочних ферм з прив’язним утриманням худоби та доїння у стійлах і перехід на прогресивну технологію виробництва менш витратної та прибуткової продукції. Для розкриття теми виконані такі завдання: охарактеризувати існуючу технологію виробництва молока; проаналізувати технологію годівлі за прив’язного утримання корів; проаналізувати технологію доїння корів; оцінити молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи; охарактеризувати технологію переробки тваринницької сировини; визначити ефективність удосконаленої технології виробництва молока. У результаті виконаних огляду літературних джерел, досліджень та отриманих даних зроблено висновки і пропозиції, які є аргументованими та мають практичне значення. Кваліфікаційна робота магістра містить 40 сторінок, 9 таблиць, 2 рисунок, список використаних джерел із 40 найменуваньuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherAnalysis and improvement of the technology of milk production at Polissya dairy farm and its processing at Kulykivske moloko PrJSCuk_UA
dc.subjectприв’язне утриманняuk_UA
dc.subjectbonded keepinguk_UA
dc.subjectкормовий стілuk_UA
dc.subjectfeed tableuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectrationuk_UA
dc.subjectтехнологія доїнняuk_UA
dc.subjectmilking technologyuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у СТОВ «Полісся» та його переробки у ПрАТ «Куликівське молоко»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of milk production at Polissya dairy farm and its processing at Kulykivske moloko PrJSCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf782,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.