Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкобчук, Марія Юріївна-
dc.contributor.authorYakobchuk, Maria-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:08:58Z-
dc.date.available2024-08-08T06:08:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯкобчук М. Ю. Організація виробництва йогурту: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Федорук, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314-
dc.descriptionDairy enterprises produce a wide range of yogurts, which is constantly updated. Taking into account market research, it should be noted that the demand for this product is the most stable and it is constantly growing. The main goal of our work was an objective study of the assortment, quality control and competitiveness of yogurts. The obtained results will make it possible to carry out more scientifically based measures to control the quality of yogurt production, which is associated with low-quality raw materials, its falsification, violation of the technology of manufacturing dairy products, etc.uk_UA
dc.description.abstractМолочні підприємства виробляють широкий асортимент йогуртів, який постійно оновлюється. Враховуючи ринкові дослідження, слід зазначити, що попит на цей продукт самий стабільний і він постійно зростає. Головною метою нашою роботи було об’єктивне дослідження асортименту, контроль якості та конкурентоздатності йогуртів. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectтехнологія кисломолочних напоївuk_UA
dc.subjecttechnology of fermented milk drinksuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectdairy raw materialsuk_UA
dc.subjectасортимент йогуртівuk_UA
dc.subjectassortment of yogurtsuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва йогуртуuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of yogurt productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_yohurtu.pdf502,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.