Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ушачова, Тетяна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Ushachova, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-08T06:02:10Z | - |
dc.date.available | 2024-08-08T06:02:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ушачова Т. О. Організація виробництва фруктових консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308 | - |
dc.description | For a trade market saturation and satisfaction of demand of population of feed of fruit direction products the aim of work are a choice and ground of assortment of products of workshop of fruit can food, realization technological calculations, to ground the choice of flowsheet and equipment for the production of can food. At conducted work drawn conclusion | uk_UA |
dc.description.abstract | Для насичення торгівельного ринку та задоволення попиту населення продуктами харчування фруктового напрямку метою роботи є вибір та обґрунтування асортименту продукції цеху фруктових консервів, проведення технологічні розрахунків, обґрунтувати вибір технологічної схеми та обладнання для виробництва консервів. За проведеною роботою зроблено висновки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | фрукти | uk_UA |
dc.subject | fruit | uk_UA |
dc.subject | джем | uk_UA |
dc.subject | jam | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва фруктових консервів | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of fruit can food | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.562 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_fruktovykh.pdf | 486,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.