Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУшачова, Тетяна Олексіївна-
dc.contributor.authorUshachova, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:02:10Z-
dc.date.available2024-08-08T06:02:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУшачова Т. О. Організація виробництва фруктових консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 31 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308-
dc.descriptionFor a trade market saturation and satisfaction of demand of population of feed of fruit direction products the aim of work are a choice and ground of assortment of products of workshop of fruit can food, realization technological calculations, to ground the choice of flowsheet and equipment for the production of can food. At conducted work drawn conclusionuk_UA
dc.description.abstractДля насичення торгівельного ринку та задоволення попиту населення продуктами харчування фруктового напрямку метою роботи є вибір та обґрунтування асортименту продукції цеху фруктових консервів, проведення технологічні розрахунків, обґрунтувати вибір технологічної схеми та обладнання для виробництва консервів. За проведеною роботою зроблено висновки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectfruituk_UA
dc.subjectджемuk_UA
dc.subjectjamuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва фруктових консервівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of fruit can fooduk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.562uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_fruktovykh.pdf486,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.