Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12271
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Дмитро Віталійович-
dc.contributor.authorTyshchenko, Dmytro-
dc.date.accessioned2024-07-22T06:28:31Z-
dc.date.available2024-07-22T06:28:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТищенко Д. В. Організація виробництва макарон: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Г. В. Мерзлова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12271-
dc.descriptionMacarons, or macaroons, are one of the most famous and popular French desserts, which have won the favor of gourmets almost all over the world. These delicate confections, consisting of two almond meringues, which are joined together by a delicate cream, have become a symbol of French baking skill and sophistication Macarons manufacturing technology requires strict technological discipline and precision at every stage. The main ingredients include almond flour, powdered sugar, egg whites and sugar. In addition, food dyes and flavorings are also used to create various taste and color variations. Macaron dessert production technology is a complex and multi-stage process that requires attention to detail at every stage. High quality raw materials, precise control of process parameters, modern equipment, compliance with sanitary standards, ecological practices and effective quality control are key factors for successful pasta production. Ensuring these conditions makes it possible to produce a high-quality product that meets the safety requirements and taste expectations of consumers.uk_UA
dc.description.abstractМакаронс, або макаруни, являються одним із найвідоміших і найпопулярніших французьких десертів, який завоював прихильність гурманів практично по всьому світу. Ці витончені кондитерські вироби, що складаються із двох мигдалевих безе, які з'єднані між собою ніжним кремом, стали символом французької пекарської майстерності та вишуканості Технологія виготовлення макаронс вимагає дотримання суворої технологічної дисципліни й точності на кожному етапі. Основні інгредієнти включають мигдалеве борошно, цукрову пудру, яєчні білки та цукор. Додатково використовують іще й харчові барвники та ароматизатори для створення різноманітних смакових й кольорових варіацій. Технологія виробництва десерту макарон є складним і багатоступеневим процесом, що вимагає уваги до деталей на кожному етапі. Висока якість сировини, точний контроль параметрів процесу, сучасне обладнання, дотримання санітарних норм, екологічні практики та ефективний контроль якості є ключовими факторами для успішного виробництва макарон. Забезпечення цих умов дозволяє виготовляти продукт високої якості, який відповідає вимогам безпеки та смаковим очікуванням споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмакаронuk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectfood calculationuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectмигдалеве борошноuk_UA
dc.subjectalmond flouruk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectdessertuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва макаронuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of macaronsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.69uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_makaron.pdf562,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.