Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12211
Назва: Аналіз технології виробництва молока та удосконалення у ФГ«Агрофірма Базис» і переробки молока у ТОВ «Люстдорф»
Інші назви: Analysis of milk production technology and improvement in FG "Agrofirma Basis" and milk processing in LLC "Lustdorf"
Автори: Майдебура, Андрій Андрійович
Maidebura, Andriy
Ключові слова: прив’язне утримання;bonded keeping;кормовий стіл;feed table;корова;cow;раціон;ration;milking technology;технологія доїння;milk processing;переробка молока
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Майдебура А. А. Аналіз технології виробництва молока та удосконалення у ФГ«Агрофірма Базис» і переробки молока у ТОВ «Люстдорф»: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м'яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент. - Біла Церка, 2023 - 44 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва молока у ФГ «Агрофірма Базис» та його перероблення у ТОВ «Люстдоф». Використано різні методи, а саме гіпотеза, експеримент, аналіз, індукція, дедукція. При проведенні аналізу технології виробництва молока було визначено ряд питань, щодо покращення молочної продуктивності корів та зменшення затрат кормів та праці на її виробництво Зроблено висновки, що на сьогодні підприємство працює і досягає певних економічних результатів, тому в перспективі доцільно застосовувати сучасні технологічні рішення. В господарстві є всі можливості для збільшення поголів’я великої рогатої худоби і нарощування виробництва молочної продукції.
Опис: The technology of milk production at FG "Agrofirma Bazis" and its processing at LLC "Lustdof" was studied. Various methods were used, namely hypothesis, experiment, analysis, induction, deduction. During the analysis of the technology of milk production, a number of questions were identified regarding the improvement of milk productivity of cows and the reduction of feed and labor costs for its production It was concluded that today the enterprise is working and achieving certain economic results, therefore, in the future, it is advisable to apply modern technological solutions. The farm has all the possibilities for increasing the number of cattle and increasing the production of dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12211
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva_moloka_ta_udoskonalennia.pdf462,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.