Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorKovalchuk, Olena-
dc.date.accessioned2024-07-05T08:06:33Z-
dc.date.available2024-07-05T08:06:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКовальчук О. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у СТОВ «ФК ЛТД»» та його переробки у філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРА ФУД»: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м'яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент - Біла Церква, 2023. - 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12187-
dc.descriptionSince the issue of providing the population with milk and its processing products is very important in society, the use of the so-called traditional technologies for the production of animal husbandry products is not appropriate, as it reduces the competitivenessof thedairy industry and thereby makes it unattractivedueto itshigh profitability. In order to prevent this situation, it is proposed to gradually re-equip existing dairy farms with new equipment with tethered cattle keeping and milking in stalls, and to switch to progressive technology for the production of less expensive and profitable products. To reveal the topic, the following tasks were completed: to characterize the existing technology of milk production; to analyze the feeding technology fortethered and untethered cows; to analyze the technology of milking cows using different methods of keeping; to evaluate the milk productivity of cows of the Ukrainian black and spotted dairy breed; determine the duration of economic use of cows; describe thetechnology ofprocessing livestock raw materials; to determinethe efficiency of the improved milk production technology.uk_UA
dc.description.abstractОскільки питання забезпечення населення молокомта продуктами його переробки має дуже важливе значення в суспільстві, то застосування, так званих, традиційних технологій виробництва продукції тваринництва є не доцільним, оскільки знижує конкурентоспроможність галузі молочного скотарстваі тим самим викликає її непривабливість із-за неабиякої збитковості. Для запобігання цієї ситуації запропоновано поетапне переоснащення новою технікою існуючих молочних ферм з прив’язним утриманням худоби та доїння у стійлах і перехід на прогресивну технологію виробництва менш витратної та прибуткової продукції. Для розкриття теми виконані такі завдання: охарактеризувати існуючу технологію виробництва молока; проаналізувати технологію годівлі за прив’язного та безприв’язного утримання корів; проаналізувати технологію доїння корів за різних способів утримання; оцінити молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи; визначити тривалість господарського використання корів; охарактеризувати технологію переробки тваринницької сировини; визначити ефективність удосконаленої технології виробництва молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectприв’язне утриманняuk_UA
dc.subjectrestraintuk_UA
dc.subjectкормовий стілuk_UA
dc.subjectfeeding tableuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectrationuk_UA
dc.subjectтехнологія доїнняuk_UA
dc.subjectmilking technologyuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у СТОВ «ФК ЛТД»» та його переробки у філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРА ФУД»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at FC LTD and its processing at the Bilotserkiv dairy plant branch of TERRA FOOD LLCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_vyrobnytstva_moloka.pdf471,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.