Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарий, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorKarii, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:54:20Z-
dc.date.available2024-07-01T09:54:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКарий О. М. Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник Ю.О. Машкін, доцент. - Біла Церква, 2023. - 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12115-
dc.descriptionThe economic activity of LLC «Mironivka Vinnytsia Poultry Factory» and the technology of broiler chicken meat production, namely the conditions of keeping, feeding, sanitary and hygienic condition in the premises, light and temperature and humidity regime are analyzed. We used zootechnical, physical and biological research methods to evaluate all technological parameters of broiler chicken production. The farm of LLC «Mironivka Poultry Factory» is a highly specialized enterprise that specializes in raising young broiler chickens for meat and is a part of PJSC Myronivsky Hliboproduct. It is the largest broiler chicken producer in Europe and one of the largest poultry producers in the world. To improve economic and production indicators and more efficient use of poultry areas in LLC " Mironivka Poultry Farm" we recommend to strictly adhere to the technological map of the farm, raise at least six batches of broiler chickens per year and change the system of keeping broiler chickens from floor to cage, using complete feed balanced in all nutrients, minerals and biologically active substances, which will provide additional income.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано господарську діяльність ТОВ «Миронівська Птахофабрика» та технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів, а саме умови утримання, годівлі, санітарно-гігієнічний стан в приміщеннях, світлові та температурно-вологістний режим. Для оцінки всіх технологічних параметрів виробництва м’яса курчат- бройлерів нами були використані зоотехнічні, фізичні та біологічні методи досліджень. Господарство ТОВ «Миронівська Птахофабрика» це вузькоспеціалізоване підприємство яке спеціалізується на вирощуванні молодняку курчат-бройлерів на м’ясо і є складовою частиною компанії ПРАТ «Миронівський Хлібопродукт». Воно є найбільшим підприємством по виробництві м’яса курчат-бройлерів у всій Європі та одним з найбільших виробників м’яса птиці у світі. Для покращення економічних та виробничих показників та більш ефективного використання площ пташників в ТОВ «Миронівська Птахофабрика» рекомендуємо чітко дотримуватися технологічної карти в господарстві, вирощувати не менше шести партій курчат-бройлерів на рік та змінити систему утримання курчат-бройлерів з підлогової на кліткову, з використанням повноцінних комбікормів збалансованих за всіма поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами, що дозволить отримати додатковий прибуток.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectповноцінна годівляuk_UA
dc.subjectcomplete feedinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of broiler-chicken production and processing technology in LLC «Mironivka Poultry Factory»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.58.053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.