Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавенко, Ілля Євгенійович-
dc.contributor.authorSavenko, Illya-
dc.date.accessioned2024-06-06T06:41:14Z-
dc.date.available2024-06-06T06:41:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСавенко І. Є. Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11622-
dc.descriptionThe master's thesis is dedicated to a detailed examination of technological processes and production aspects at the enterprise. The work includes an analysis of literary data on the production of cottage cheese, an investigation of the assortment, and techno-economic indicators of the enterprise. A technological calculation of the assortment was carried out, proposing technological and equipment-technological solutions, as well as developing effective measures to ensure the safety and harmlessness of technological processes. The factors influencing the economic efficiency of the enterprise were identified, and ways to enhance it were proposed. Overall, the master's thesis aims to develop and improve the production of cottage cheese in the specific company conditions, taking into account modern trends and innovations in the industry.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра присвячена детальному вивченню технологічних процесів та виробничих аспектів на підприємстві. В роботі проведений аналіз літературних даних щодо виробництва кисломолочного сиру, досліджено асортимент та техніко-економічні показники підприємства. Здійснено технологічний розрахунок асортименту, запропоновано технологічні та апаратурно-технологічні рішення, а також розроблено ефективні заходи забезпечення безпечності та нешкідливості технологічних процесів. У роботі також визначено фактори, що впливають на економічну ефективність підприємства та запропоновано шляхи її підвищення. В цілому, кваліфікаційна робота спрямована на розвиток і вдосконалення виробництва сиру кисломолочного в умовах конкретної компанії, враховуючи сучасні тенденції та інновації у галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectcottage cheeseuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectрозрахункиuk_UA
dc.subjectcalculationsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and Improvement of Cottage Cheese Production Technology at Kagma Private Joint-Stock Company in the Kyiv Regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савенко Ілля Євгенійович МАГ 23.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.