Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11597
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T12:04:52Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T12:04:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Поліщук О. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11597 | - |
dc.description | The technological process of milk processing, butter production and stages of product quality control were studied and analyzed at the milk processing enterprise of private enterprise "Simol". Based on the requirements of regulatory and technological documentation, a formula was developed for the production of sweet cream butter with the addition of 65% "Chocolate" cocoa and 60% spread, while replacing 40% of the dairy raw materials. According to the technological scheme of production, the appropriate equipment was selected, and the areas of the premises were calculated. It was determined that the production and introduction into circulation of the developed product will lead to an increase in profit by 4.23% compared to the results of 2021. | uk_UA |
dc.description.abstract | На молокопереробному підприємстві ПП «Сімол» вивчено та проаналізовано технологічний процес переробки молока, виробництва масла та етапи контролю якості продукції. На підставі вимог нормативно-технологічної документації було розроблено формулу для виготовлення солодковершкового масла з додаванням какао «Шоколадне» на 65% та спреду на 60%, при цьому здійснено заміну 40% молочної сировини. Згідно з технологічною схемою виробництва, відповідне обладнання було обрано, а площі приміщень розраховані. Визначено, що виготовлення та впровадження в обіг розробленого продукту призведе до збільшення прибутку на 4,23% у порівнянні з результатами 2021 року. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | масло | uk_UA |
dc.subject | butter | uk_UA |
dc.subject | спред | uk_UA |
dc.subject | spread | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областіі | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of the technology of production of dairy products in the conditions of private enterprise "Simol" of the Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поліщук Олена Володимирівна МАГ 23.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.