Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11597
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorPolishchuk, Olena-
dc.date.accessioned2024-06-04T12:04:52Z-
dc.date.available2024-06-04T12:04:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоліщук О. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11597-
dc.descriptionThe technological process of milk processing, butter production and stages of product quality control were studied and analyzed at the milk processing enterprise of private enterprise "Simol". Based on the requirements of regulatory and technological documentation, a formula was developed for the production of sweet cream butter with the addition of 65% "Chocolate" cocoa and 60% spread, while replacing 40% of the dairy raw materials. According to the technological scheme of production, the appropriate equipment was selected, and the areas of the premises were calculated. It was determined that the production and introduction into circulation of the developed product will lead to an increase in profit by 4.23% compared to the results of 2021.uk_UA
dc.description.abstractНа молокопереробному підприємстві ПП «Сімол» вивчено та проаналізовано технологічний процес переробки молока, виробництва масла та етапи контролю якості продукції. На підставі вимог нормативно-технологічної документації було розроблено формулу для виготовлення солодковершкового масла з додаванням какао «Шоколадне» на 65% та спреду на 60%, при цьому здійснено заміну 40% молочної сировини. Згідно з технологічною схемою виробництва, відповідне обладнання було обрано, а площі приміщень розраховані. Визначено, що виготовлення та впровадження в обіг розробленого продукту призведе до збільшення прибутку на 4,23% у порівнянні з результатами 2021 року.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаслоuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectспредuk_UA
dc.subjectspreaduk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областііuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of production of dairy products in the conditions of private enterprise "Simol" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук Олена Володимирівна МАГ 23.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.