Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11594
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паращенко, Марта Юріївна | - |
dc.contributor.author | Parashchenko, Marta | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T11:46:04Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T11:46:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Паращенко М. Ю. Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11594 | - |
dc.description | The current state and features of yogurt production technology are analyzed in the work, the composition, main requirements for the quality of raw materials, features of technochemical and microbiological control are given, the rationale for improving the technology is provided, necessary equipment for the production of sour milk drink are carried out. The process of managing the safety and quality of the bifidoyogurt food product was studied. It was concluded that thanks to the improvement of yogurt technology, by adding bifidobacteria to the composition of the mixture, it is possible to obtain a ready-made product with a functional purpose, bifidoyogurt, which is more useful for the human body. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології виробництва йогурту, наведено склад, основні вимоги до якості сировини, особливості технохімічного та мікробіологічного контролю, проведено обґрунтування удосконалення технології, проведено аналіз необхідного обладнання. Досліджено процес управління безпечністю та якістю харчового продукту біфідойогурту. Зроблено висновок, що завдяки удосконаленню технології йогурту, шляхом внесення до складу суміші біфідобактерії можливо отримати готовий продукт функціонального призначення, біфідойогурт, який більш корисний для організму людини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | production technology | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | fermented milk products | uk_UA |
dc.subject | біфідойогурт | uk_UA |
dc.subject | bifidoyogurt | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UA |
dc.subject | bifidobacteria | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of yogurt technology in the conditions of "Sandora" | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146.34 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паращенко Марта Юріївна МАГ 23.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.