Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаращенко, Марта Юріївна-
dc.contributor.authorParashchenko, Marta-
dc.date.accessioned2024-06-04T11:46:04Z-
dc.date.available2024-06-04T11:46:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПаращенко М. Ю. Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11594-
dc.descriptionThe current state and features of yogurt production technology are analyzed in the work, the composition, main requirements for the quality of raw materials, features of technochemical and microbiological control are given, the rationale for improving the technology is provided, necessary equipment for the production of sour milk drink are carried out. The process of managing the safety and quality of the bifidoyogurt food product was studied. It was concluded that thanks to the improvement of yogurt technology, by adding bifidobacteria to the composition of the mixture, it is possible to obtain a ready-made product with a functional purpose, bifidoyogurt, which is more useful for the human body.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології виробництва йогурту, наведено склад, основні вимоги до якості сировини, особливості технохімічного та мікробіологічного контролю, проведено обґрунтування удосконалення технології, проведено аналіз необхідного обладнання. Досліджено процес управління безпечністю та якістю харчового продукту біфідойогурту. Зроблено висновок, що завдяки удосконаленню технології йогурту, шляхом внесення до складу суміші біфідобактерії можливо отримати готовий продукт функціонального призначення, біфідойогурт, який більш корисний для організму людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.subjectбіфідойогуртuk_UA
dc.subjectbifidoyogurtuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of yogurt technology in the conditions of "Sandora"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паращенко Марта Юріївна МАГ 23.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.