Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11586
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маклаков, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Maklakov, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T11:25:27Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T11:25:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Маклаков Д. К. Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Зернопром» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2023. — 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11586 | - |
dc.description | In the master's thesis, a thorough analysis of the production technology of meat sausage products, namely boiled sausage, was made. The production indicators, economic activity and main technological operations of the meat processing enterprise "Zernoprom" LLC were studied. It was established that the enterprise is equipped with the latest foreign equipment, which makes it possible to manufacture a wide range of meat products, including sausages. Boiled sausages attracted special attention. We carefully analyzed the production technology of boiled sausage "Boiled sausage with cream", made a technological calculation. The availability of the necessary equipment and the need to further expand the assortment to attract a larger number of buyers gives the impetus for the introduction of new recipes. Therefore, we have proposed the technology for the production of boiled sausage "Boiled sausage with cream and greens". The introduction of a new sausage recipe into production is economically feasible, as its profitability is 30%. | uk_UA |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі магістра зроблено ретельний аналіз технології виробництва м’ясних ковбасних виробів, а саме вареної ковбаси. Досліджено виробничі показники, господарську діяльність та основні технологічні операції м’ясопереробного підприємства ТОВ «Зернопром». Встановлено, що підприємство оснащене новітнім зарубіжним устаткуванням, що дає можливість виготовляти широку лінійку м’ясних виробів, зокрема і ковбас. Особливу увагу привернули варені ковбаси. Нами було ретельно проаналізовано технологію виробництва вареної ковбаси «Варена ковбаса з вершками», зроблено технологічний розрахунок. Наявність необхідного обладнання та потреба подальшого розширення асортименту для залучення більшого числа покупців дає поштовх для впровадження нових рецептів. Тому нами запропоновано технологія виробництва вареної ковбаси «Варена ковбаса з вершками та зеленню». Впровадження у виробництво нового рецепту ковбаси є економічно доцільним, оскільки його ретабельність становить 30 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | boiled sausage | uk_UA |
dc.subject | переробка свинини | uk_UA |
dc.subject | pork processing | uk_UA |
dc.subject | Зернопром | uk_UA |
dc.subject | Grain industry | uk_UA |
dc.subject | зелень | uk_UA |
dc.subject | greens | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Зернопром» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of the technology of sausage products in the conditions of LLC "Zernoprom" of the Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маклаков Дмитро Костянтинович МАГ 23.pdf | 587,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.