Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11547
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZahorui, Lyudmila-
dc.date.accessioned2024-05-29T11:26:32Z-
dc.date.available2024-05-29T11:26:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Ю. О. Шурчкова. — Біла Церква, 2023. — 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11547-
dc.descriptionAn analysis of the market of semi-finished products made of sour milk cheese was carried out and the feasibility of the production of casserole was confirmed. The technical and economic characteristics of LLC "Gama BC" were studied. Opportunities have been found to increase the capacity of the enterprise. The expediency of introducing into production the semi-finished product "Sourdough cheese pie" with a functional purpose in a frozen state has been determined. A technological scheme for the production of semi-finished casserole based on the existing technological scheme of production at the enterprise is proposed The calculation of raw materials for the semi-finished product was carried out and the selection of technological equipment was carried out The indicators of quality and safety of finished products and environmental protection of production processes at the enterprise were studied It has been proven that this implementation provides an increase in the economic efficiency of production. The obtained results can be used at enterprises.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз ринку напівфабрикатів із сиру кисломолочного та підтверджено доцільність виробництва запіканки. Досліджено техніко-економічні характеристики ТОВ «Гама БЦ». Знайдено можливості до збільшення потужності підприємства. Визначено доцільність впровадження у виробництво напівфабрикату «Запіканка із сиру кисломолочного» функціонального призначення у замороженому стані. Запропоновано технологічну схему виробництва напівфабрикату запіканки на основі існуючої технологічної схеми виробництва на підприємстві. Проведено розрахунок сировини для напівфабрикату та здійснено підбір технологічного обладнання. Вивчено показники якості та безпеки готової продукції та екологізацію виробничих процесів на підприємстві. Доведено, що дане впровадження забезпечує підвищення економічної ефективності виробництва. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectfrozen and semi-finished productsuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати із сиру кисломолочноuk_UA
dc.subjectsemi-finished products from sour milk cheeseuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectгарбузове борошноuk_UA
dc.subjectpumpkin flouruk_UA
dc.subjectвівсяні висівкиuk_UA
dc.subjectoat branuk_UA
dc.subjectзапіканкаuk_UA
dc.subjectcasseroleuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the sour-milk cheese casserole technology under the conditions of Gama BC LLC of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загоруй Людмила Петрівна МАГ 23.pdf796,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.