Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖигун, Владислава Сергіївна-
dc.contributor.authorZhigun, Vladyslava-
dc.date.accessioned2024-05-29T07:06:52Z-
dc.date.available2024-05-29T07:06:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖигун В. С. Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11542-
dc.descriptionThe work analyzed and considered in detail the characteristics of "Sandora" LLC.; production schemes and production technology of grape-apple nectar; the calculation of raw materials for the production of grape-apple nectar was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the production of juice was carried out and ways of improving the juice technology were proposed. The conducted economic calculations show that the most profitable is the production of the proposed plum-apple juice from the Pionerka plum variety, which is related to the cost of raw materials.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ТОВ «Сандора»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва нектару виноградно-яблучного; зроблений розрахунок сировини для виготовлення нектару виноградно-яблучного; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення соку та запропоновано шляхи покращення технології соку. Проведені економічні розрахунки показують, що найбільш рентабельним є виробництво запропонованого соку аличево-яблучного із сорту аличі Піонерка, що пов’язана із вартістю сировини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнектар виноградно-яблучнийuk_UA
dc.subjectgrape-apple nectaruk_UA
dc.subjectаличево-яблучний сікuk_UA
dc.subjectapricot-apple juiceuk_UA
dc.subjectТОВ «Сандора»uk_UA
dc.subject"Sandora" LLCuk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.subjectсхемаuk_UA
dc.subjectschemeuk_UA
dc.subjectсокиuk_UA
dc.subjectjuicesuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of fruit juice production technology in the conditions of LLC "Sandora" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.81uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигун Владислава Сергіївна МАГ 23.pdf561,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.