Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенчук, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorKarpenchuk, Julia-
dc.date.accessioned2024-05-29T07:04:34Z-
dc.date.available2024-05-29T07:04:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКарпенчук Ю. В. Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Качан, доцент. — Біла Церква, 2023. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11541-
dc.descriptionThe purpose of the work is to carry out research on the production of fermented milk drinks, functional additives used in the production of dairy products (probiotics, bee pollen and oligofructose), development of the technology of an enriched acidophilic product with an extended shelf life, quality examination and evaluation of its functional properties. Scientifically substantiated component composition of sour milk drink. The technological regimes are determined and the production technology of the enriched acidophilic product is developed. The method of extending the shelf life of the product has been determined. The terms of storage of the enriched acidophilic product were established, and its nutritional, biological and energy value was determined. On the basis of the conducted research, the technology of enriched fermented milk drink with an extended shelf life was developed.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було проведення досліджень з виробництва кисломолочних напоїв, функціональних добавок, які використовуються при виробництві молочних продуктів (пробіотиків, бджолиної обніжки та олігофруктози), розробка технології збагаченого ацидофільного продукту з подовженим терміном зберігання, експертиза якості та оцінка його функціональних властивостей. Науково-обґрунтований компонентний склад кисломолочного напою. Визначені технологічні режими і розроблена технологія виробництва збагаченого ацидофільного продукту. Визначено спосіб продовження терміну зберігання продукту. Встановлено строки зберігання збагаченого ацидофільного продукту, визначена його харчова, біологічна і енергетична цінність. На основі проведених досліджень розроблена технологія збагаченого кисломолочного напою з подовженим терміном зберігання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectацидофільний продуктuk_UA
dc.subjectacidophilic productuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectfermented milk drinksuk_UA
dc.subjectпробіотикuk_UA
dc.subjectprobioticuk_UA
dc.subjectбджолина обніжкаuk_UA
dc.subjectbee honeyuk_UA
dc.subjectолігофруктозаuk_UA
dc.subjectoligofructoseuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of fermented milk drinks in the conditions of PrJSC "Obuhivskyi molokozavod" Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпенчук Юлія Володимирівна МАГ 23.pdf578,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.