Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головченко, Тетяна Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Golovchenko, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T08:26:41Z | - |
dc.date.available | 2024-05-27T08:26:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Головченко Т. Є. Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н.М. Федорук, доцент. — Біла Церква, 2023. — 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11519 | - |
dc.description | The production of canned goods in the meat industry is of particular importance due to the seasonality of livestock processing, and it makes it possible to quickly process a significant amount of meat into a ready-made and shelf-stable product. Possible negative consequences during the production of meat products can only be avoided by conducting extensive research at the stages of production, storage, transportation and sale. During production, the HACCP system should be used, based on the analysis and control of risks at critical points of production stages. The purpose of the research is the technology of meat processing and the production of canned meat from pork in the conditions of the enterprise TM "Karapyshivski kovbasy" of Obukhiv district, Kyiv region. Thus, the introduction of modern technology for the production of canned meat and the implementation of a complex of sanitary and technical measures will improve their quality. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробництво консервів у м’ясній промисловості має особливе значення, внаслідок сезонності переробки худоби, і дає можливість швидко переробляти значну кількість м’яса у готовий і стійкий при збереженні продукт. Можливих негативних наслідків під час виробництва м’ясної продукції можна уникнути лише проведенням широких досліджень на етапах виробництва, зберігання, транспортування та продажу. Під час виробництва повинна використовуватися система НАССР, заснована на аналізі та контролі ризиків у критичних точках виробничих етапів. Метою дослідження є технологія переробки м’яса та виробництво консервів м’ясних із свинини в умовах підприємства ТМ «Карапишівські ковбаси» Обухівського району, Київської області. Таким чином, впровадження сучасної технології виробництва м’ясних консервів та впровадження комплексу санітарно-технічних заходів покращать їх якість. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | raw meat | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | термічні режими | uk_UA |
dc.subject | thermal regimes | uk_UA |
dc.subject | технологія м’ясних консервів | uk_UA |
dc.subject | canned meat technology | uk_UA |
dc.title | Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервів | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of canned meat technology | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.91/.93 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головченко Тетяна Євгеніївна МАГ 23.pdf | 813,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.