Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловченко, Тетяна Євгеніївна-
dc.contributor.authorGolovchenko, Tatiana-
dc.date.accessioned2024-05-27T08:26:41Z-
dc.date.available2024-05-27T08:26:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоловченко Т. Є. Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н.М. Федорук, доцент. — Біла Церква, 2023. — 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11519-
dc.descriptionThe production of canned goods in the meat industry is of particular importance due to the seasonality of livestock processing, and it makes it possible to quickly process a significant amount of meat into a ready-made and shelf-stable product. Possible negative consequences during the production of meat products can only be avoided by conducting extensive research at the stages of production, storage, transportation and sale. During production, the HACCP system should be used, based on the analysis and control of risks at critical points of production stages. The purpose of the research is the technology of meat processing and the production of canned meat from pork in the conditions of the enterprise TM "Karapyshivski kovbasy" of Obukhiv district, Kyiv region. Thus, the introduction of modern technology for the production of canned meat and the implementation of a complex of sanitary and technical measures will improve their quality.uk_UA
dc.description.abstractВиробництво консервів у м’ясній промисловості має особливе значення, внаслідок сезонності переробки худоби, і дає можливість швидко переробляти значну кількість м’яса у готовий і стійкий при збереженні продукт. Можливих негативних наслідків під час виробництва м’ясної продукції можна уникнути лише проведенням широких досліджень на етапах виробництва, зберігання, транспортування та продажу. Під час виробництва повинна використовуватися система НАССР, заснована на аналізі та контролі ризиків у критичних точках виробничих етапів. Метою дослідження є технологія переробки м’яса та виробництво консервів м’ясних із свинини в умовах підприємства ТМ «Карапишівські ковбаси» Обухівського району, Київської області. Таким чином, впровадження сучасної технології виробництва м’ясних консервів та впровадження комплексу санітарно-технічних заходів покращать їх якість.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectraw meatuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectтермічні режимиuk_UA
dc.subjectthermal regimesuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясних консервівuk_UA
dc.subjectcanned meat technologyuk_UA
dc.titleАналіз і удосконалення технології м’ясних консервівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of canned meat technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.91/.93uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головченко Тетяна Євгеніївна МАГ 23.pdf813,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.