Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської області
Інші назви: Analysis and improvement of beer production technology in the conditions of the Hutsul craft brewery of Zakarpattia region
Автори: Власов, Андрій Павлович
Vlasov, Andriy
Ключові слова: крафтове пиво;craft beer;солод;malt;мед;honey;емульгатор;emulsifier;ДСТУ;DSTU;броварня;brewery
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Власов А. П. Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику «Гуцульської крафтової броварні»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва крафтового пива; зроблений розрахунок сировини для виготовлення крафтового пива; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення пива та запропоновано шляхи покращення технології пива. Використання меду у виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічними смаком і ароматом і надасть можливість підвищити біологічну цінність напою.
Опис: The work analyzed and considered in detail the characteristics of "Hutsul craft brewery"; production schemes and craft beer production technology; calculation of raw materials for the production of craft beer was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for beer production was carried out and ways of improving beer technology were proposed. The use of honey in the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma and will provide an opportunity to increase the biological value of the drink.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513
УДК: 663.47
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Власов Андрій Павлович МАГ 23.pdf616,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.