Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєлов, Владислав В'ячеславович-
dc.contributor.authorBelov, Vladyslav-
dc.date.accessioned2024-05-23T08:16:24Z-
dc.date.available2024-05-23T08:16:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБєлов В.В. Удосконалення технології забою та первинної переробки худоби: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11501-
dc.descriptionAccording to the studied literature, technological schemes of pig processing were chosen, as well as processing of accompanying raw materials obtained as a result of livestock processing, equipment and technological schemes were described; the requirements of regulatory documents according to which the company operates are given. Based on the analysis of technical solutions, raw materials and auxiliary materials were calculated. The calculation of industrial equipment has been completed. The enterprise will carry out technochemical control of raw materials and finished products at all stages of production of the designed assortment. The characteristics of the enterprise's waste, wastewater, and emissions are described, and organizational measures for environmental protection are given. Harmful and dangerous factors during work in the department of slaughter and processing of cattle and pigs are given.uk_UA
dc.description.abstractЗгідно опрацьованої літератури, обрали технологічні схеми переробки свиней, а також переробки супутньої сировини, отриманої в результаті переробки худоби, описали апаратурно-технологічні схеми; наведено вимоги нормативних документів згідно яких працює підприємство. На основі аналізу технічних рішень розраховано сировину та допоміжні матеріали. Виконано розрахунок промислового обладнання. На підприємстві буде здійснюватись технохімічний контроль сировини, готової продукції на всіх етапах виробництва запроектованого асортименту. Описано характеристики відходів, стічних вод та викидів підприємства та наведено заходи по організації щодо охорони навколишнього середовища. Наведено шкідливі та небезпечні фактори при роботі в відділенні забою та переробки худоби та свиней.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectзабійuk_UA
dc.subjectslaughteruk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.titleУдосконалення технології забою та первинної переробки худобиuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of technology of slaughtering and primary processing of livestockuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бєлов Владислав В_ячеславович МАГ 23.pdf318,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.