Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБратченко, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorBratchenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-02-16T10:49:24Z-
dc.date.available2024-02-16T10:49:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБратченко Т.М. Удосконалення системи управління фінансовою стійкістю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»): Магістерська робота: (072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування; Наук. кер.: І. В. Артімонова, доцент – Біла Церква, 2023. – 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10105-
dc.descriptionThe qualification work is devoted to the study of the processes of managing the financial stability of the enterprise in conditions of uncertainty and risk, the analysis of absolute and relative indicators of the financial stability of the enterprise «Skyrskiy kombinat hliboproduktiv» LLC for 2020-2022 and the development of recommendations aimed at their improvement, the implementation of a comprehensive assessment of the financial state of the enterprise. A three-component indicator of the type of financial stability of the enterprise was calculated and it was determined that the investigated enterprise has a normal type of financial stability, but there is a tendency for its deterioration.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесів управління фінансовою стійкістю підприємства в умовах невизначеності та ризику, аналізу абсолютних та відносних показників фінансової стійкості підприємства ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» за 2020–2022 роки та розробленню рекомендації, спрямованих на їх покращення, здійсненню комплексної оцінки фінансового стану підприємства. Розраховано трикомпонентний показник типу фінансової стійкості підприємства та визначено, що досліджуване підприємство має нормальній тип фінансової стійкості, однак спостерігається тенденція до його погіршення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфінансовий стан, управління фінансовою стійкістю, типи фінансової стійкості, фінансові ресурси, власні і позикові кошти, стратегія, ризикuk_UA
dc.subjectfinancial condition, financial stability management, types of financial stability, financial resources, own and loan funds, strategy, riskuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління фінансовою стійкістю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»)uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the financial stability management system of the enterprise (based on the materials of «Skvirskiy kombinat hliboproduktiv» LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc658.14:664.61(477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Братченко_Т.М..pdf199,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.