Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2023
Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустрії
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2023
Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дяченко, Раїса Вікторівна
;
Dyachenko, Raisa
;
Маклаков, Дмитро Костянтинович
;
Maklakov, Dmytro
Перегляд
Автор
2
Zagoruy, Ludmila
2
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Dyachenko, Raisa
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Galina
1
Maklakov, Dmytro
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Дяченко, Раїса Вікторівна
1
Калініна, Галина Петрівна
1
Маклаков, Дмитро Костянтинович
.
далі >
Тема
1
additives
1
color formation
1
cryopowder
1
functional products
1
innovative technologies
1
meatballs
1
myoglobin
1
natural dye
1
nitrite
1
pigments
.
далі >
за датою випуску
2
2023
1
2019
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...