Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Продукти з комбінованим складом сировини
Паращенко, Владислав Ігорович
;
Parashchenko, Vladyslav
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
Перегляд
Автор
1
Fedoruk, Natalia
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kachan, Anatolіі
1
Kalinina, Galina
1
Nadtochii, Valentyna
1
Narizhniy, Serhiy
1
Parashchenko, Vladyslav
1
Zagoruy, Ludmila
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Загоруй, Людмила Петрівна
.
далі >
Тема
2
незамінні амінокислоти
1
amino acid score
1
biological value
1
combined composition of raw mater...
1
comparative redundancy coefficient
1
goat's milk
1
macro- and microelement
1
PDCAAS
1
polyunsaturated fatty acids
1
rationality coefficient of amino ...
.
далі >
за датою випуску
1
2018
1
2023
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
1
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...