Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2021
Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання
Мігель, Єлизавета Ігорівна
;
Mihel, Yelyzaveta
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
2
Narizhniy, Serhiy
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Galina
1
Krushelnytska, Natalia
1
Mihel, Yelyzaveta
1
Minorova, Antonina
1
Rol, Nataliia
1
Rudakova, Tetiana
1
Zagoruy, Ludmila
.
далі >
Тема
2
амінокислотний склад
1
amaranth meal and flour
1
amaranth seeds
1
biological value
1
coefficient of utilization of ami...
1
dry milk multicomponent mixtures
1
heat treatment
1
indicator of "comparative excess"
1
milk-vegetable emulsion
1
product quality
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2021
1
2022
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Стаття