Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Хоменко, Василь Васильович
;
Khomenko, Vasyl
;
Шульга, Марта Олександрівна
;
Shulga, Marta
2023
Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дяченко, Раїса Вікторівна
;
Dyachenko, Raisa
;
Маклаков, Дмитро Костянтинович
;
Maklakov, Dmytro
Перегляд
Автор
2
Zagoruy, Ludmila
2
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Dyachenko, Raisa
1
Khomenko, Vasyl
1
Maklakov, Dmytro
1
Shulga, Marta
1
Дяченко, Раїса Вікторівна
1
Маклаков, Дмитро Костянтинович
1
Хоменко, Василь Васильович
1
Шульга, Марта Олександрівна
.
далі >
Тема
2
innovative technologies
2
добавки
2
інноваційні технології
1
fish
1
fish semi-finished products
1
meat products
1
non-traditional raw materials
1
sausages
1
ковбаси
1
м’ясні вироби
.
далі >
за датою випуску
2
2023
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...