Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Galina
1
Korol-Bezpala, Lesia
1
Merzlov, Serhii
1
Merzlova, Halyna
1
Shurchkova, Julia
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Калініна, Галина Петрівна
1
Король-Безпала, Леся Петрівна
1
Маршалок, Вадим Анатолійович
.
далі >
Тема
1
ash
1
carbohydrates
1
energy value
1
fat
1
fiber
1
food products
1
moisture
1
protein
1
білок
1
волога
.
далі >
за датою випуску
1
2021
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Стаття