Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета»
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загородня, Анастасія Сергіївна
;
Zahorodna, Anastasia
;
Коцюк, Максим Сергійович
;
Kotsyuk, Maxim
Перегляд
Автор
1
Zagoruy, Ludmila
1
Zahorodna, Anastasia
1
Загородня, Анастасія Сергіївна
1
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Коцюк, Максим Сергійович
Тема
1
biotechnological process
1
feta
1
microbiota
1
milk
1
pickled cheese
1
біотехнологічний процес
1
молоко
1
мікробіота
1
розсільний сир
1
фета
.
далі >
за датою випуску
1
2024
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...