Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напоях
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Литвин, Анастасія Олегівна
;
Lytvyn, Anastasia
;
Гнип, Мар’яна Володимирівна
;
Hnyp, Maryana
Перегляд
Автор
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Lytvyn, Anastasia
1
Гнип, Мар’яна Володимирівна
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Литвин, Анастасія Олегівна
Тема
1
advantages and disadvantages of use
1
apple juice
1
non-alcoholic drinks
1
orange juice
1
reconstituted concentrated juices
1
апельсиновий сік
1
безалкогольні напої
1
переваги та недоліки використання
1
соки відновлені концентровані
1
яблучний сік
.
далі >
за датою випуску
1
2024
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...