Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукції
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Дячук, Марія Миколаївна
;
Dyachuk, Maria
;
Бачінський, Ігор Сергійович
;
Bachinskyi, Ihor
Перегляд
Автор
1
Bachinskyi, Ihor
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Бачінський, Ігор Сергійович
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Дячук, Марія Миколаївна
Тема
1
cost
1
demand
1
egg products
1
mayonnaise
1
mayonnaise sauce
1
trademark
1
вартість
1
майонез,
1
майонезний соус
1
попит
.
далі >
за датою випуску
1
2023
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...