Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дяченко, Раїса Вікторівна
;
Dyachenko, Raisa
;
Маклаков, Дмитро Костянтинович
;
Maklakov, Dmytro
Перегляд
Автор
1
Maklakov, Dmytro
1
Zagoruy, Ludmila
1
Дяченко, Раїса Вікторівна
1
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Маклаков, Дмитро Костянтинович
Тема
1
additives
1
innovative technologies
1
meat products
1
sausages
1
добавки
1
ковбаси
1
м’ясні вироби
1
інноваційні технології
за датою випуску
1
2023
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...