Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Osipenko, Inna
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
Перегляд
Автор
1
Mashkin, Yurii
1
Narizhniy, Serhiy
1
Osipenko, Inna
1
Борщ, Олександр Олександрович
1
Машкін, Юрій Олексійович
1
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Осіпенко, Інна Станіславівна
Тема
1
amino acids
1
casein
1
consistency
1
milk coagulation
1
milk processing
1
smell
1
whey proteins
1
амінокислоти
1
запах
1
згортання молока
.
далі >
за датою випуску
1
2024
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Стаття